Helt utan rutiner....

Är ni precis som jag...? Allt fallerar utan rutiner och struktur?
Varje Söndag försöker jag planera veckan, när jag ska rida, vad som ska göras varje dag osv. Detta får mig att lyckas åstadkomma allt det jag behöver. Åstadkommer jag allt det jag planerat är jag välmående och fungerande.
-
Denna veckan är det inte alls så. Fick inte planerat i Söndags..inte i Måndags heller och inte igår heller. Jag har inte fått gjort någonting av allt som behövs göras. Jag har massvis med tvätt, ett stökigt hem, jobbar 7-16, ska hinna med familj, husvisningar och min kära häst Lydia.
-
Tyvärr har hon fått bli lidande denna veckan vilket inte alls är okej. Jag känner mig så dålig och förstår inte varför jag inte bara kan sköta mitt planerande lite bättre. Igår när jag hade "planerat" i mitt huvud att rida så blev det 25 grader i Varberg. Hon är uppvuxen på Island och hennes vinterpäls har hon redan börjat sätta och den är redan väääldigt fluffig. Valde därför att inte rida igår heller. Skulle kännas alldeles för taskigt då jag är en väldig känslo människa. Skulle jag viljla springa runt med någon på ryggen i vinterkläder och 25 grader? nää.... tror inte det.
-
Hur som helst efter jobbet idag blir det ridning. Betydligt svalare idag!

Gillar

Kommentarer