Äntligen dags!

Imorgon smäller det då är det nämligen dags för årets första tävling! Jag är inte alls speciellt tävlingsrutinerad då jag haft stora problem med min osäkerhet till Lydia. Frågor och tankar som ”kommer hon gå in på banan?” Kommer hon tjura? Bocka? Etc. Idag  blev det ett efterlängtat paddock pass tillsammans med Louice och det kändes bra! Klart att man har en del att jobba på och jag önskar att jag tränat mer men får ta med mig det inför nästa tävling. En bra genomgång av Lydia iallafall, mjukgörande och lösgörande.
-
Men efter 2 års tid tillsammans med min Donna är alla dessa tankar som bortblåsta. Jag har tagit mig igenom alla tankar och demoner. Jag är äntligen fri och är tryggare än någonsin i mig själv gällande ridningen.
-
Jag har tävlat 3 gånger under vår tid tillsammans. Hon har skött sig exemplariskt varje gång. Eller okej första gången hade hon otroligt mycket vilja och var lite hispig men jag hade endast haft henne i 6 månader då. Hon kände knappt mig och vise versa.
-
Vi är anmälda till en kvällstävling i Kungsbacka och första start är 17:00. Jag är anmäld till V5 och T8 och är super laddad! Problemet nu är att i och med att jag inte längre är nervös över hur hon ska bete sig så har det också börjat växa fram krav. Jag vill få bra poäng och det skulle kännas tråkigt om det går sämre igår än föregående gång. Men bort med dom tankarna! Jag ska ha kul och se det som en övning! Ska bli jätteroligt som sagt och Louice ska med tävla. Våra killar följer med så lär bli en hel del fotandes och filmande som ni ska få ta del av!
-
Har du tävlat många gånger? Vad har du haft för tankar?

Gillar

Kommentarer

TildePoulsen
TildePoulsen,
Åh lycka till!
nouw.com/tildepoulsen
JenniferHovgrim
JenniferHovgrim,
Tack snälla!😃
nouw.com/jenniferhovgrim
Johanna,
Vad spännande! Och vad härligt att ert samspel fungerar så bra nu, bara det är ju en vinst i sig 😊 Stort lycka till idag!
www.islandshastpanaset.blogg.se