2,5 timme

2,5 timme blev våran långritt på, vi red vid Glamsjön och runt om Stättared och hem. Det var en fantastiskt fin ridtur och vädret var som sagt på vår sida. Mycket tempoväxlingar och en massa skritt och vi alla bara njöt. Väldigt varierande terräng, mycket upp och ner över stock och sten så hästarna fick sig ett rejält träningspass.

När vi väl hade kommit hem igen ifrån vår långtur fick hästarna en massa gott och belöning. Jag och Marina bestämde oss för att göra i ordning i sadelkammaren då där har vart så himla stökigt och rörigt. Vi städade ur gammal skit, dammade, sopade och torkade av golv. Nu är det fräscht och fint där igen. Jag fick därför inte fixat med min utrustning då tiden sprang i väg men detta var välbehövligt det också.

Eftersom det blev en sån långtur igår så åkte jag till stallet direkt efter jobbet idag och bara skrittade av henne. Vet inte vad det är med Lydia men herregud så rädd hon blev för en stor sten. Hon vägrade gå förbi och ville vända hem. Detta händer otroligt sällan men jag fick övertygat henne om att den absolut inte var farlig... haha! I slutet av ridturen slappnade hon av vilket var det jag var ute efter. Nu ska jag snart bege mig mot mitt kvällspass...fy så tråkigt. Är väl hemma igen vid 9 tiden igen.

Gillar

Kommentarer