Hey venner!

I går fik jeg lavet den skønneste tatovering, og jeg kunne ikke være mere glad for den! Nu er det sådan, at man visse steder godt kan få en tatovering, hvis man har ens forældre med.. mine forældre var 100% med på den, så jeg har ikke bare snydt mig til den.

Efter jeg postede et billede på min instagram (@jenniferholzkamper) af tatoveringen, er der kommet utroligt mange spørgsmål såsom "gjorde det ondt?", "hvorfor en palme?", "hvor lang tid tog det?" osv., derfor vil jeg gerne svare på alle de spørgsmål i dette indlæg.

Gjorde det ondt?

Det basale spørgsmål, om det gør ondt. Det er så forskelligt og kommer an på, hvor placeringen er og ikke mindst størrelsen på tatoveringen. Jeg har altid haft en høj smertetærskel, hvilket også resulterer i, at jeg ikke syntes det var så slemt.

Hvor lang tid tog det?

For mig tog det cirka 60 min. Men igen, det hele afhænger af størrelsen på ens tatovering.

Hvorfor en palme?

Jeg havde tænkt over hundrede forskellige motiver, men endte alligevel med, at vende tilbage til palmen hver eneste gang. Jeg er jo helt vild med Scarlet Pleasure, men jeg ville ikke have en tatovering, hvor jeg ville fortryde det, hvis de desværre en dag skulle splitte sig op. Derfor valgte jeg at blande min svaghed overfor sangen 'Under The Palm Trees' af Scarlet, sammen med min kærlighed for rejser til eksotiske lande. Sådan blev det til en palme.

Hvad hvis du fortryder det?

Det her er et spørgsmål alle med tatoveringer har hørt, eller kommer til at høre mange gange endnu. Jeg ville selvfølgelig ikke lave en tatovering som jeg ville fortryde på længere sigt, men man ved jo aldrig. Hvis jeg en dag dog skulle komme til at fortryde min tatovering, vil jeg positivt huske tilbage på den person jeg engang var, altså da jeg fik den.

Hvor meget koster det?

Prisen svinger og afhænger af, hvilken tatovør man har valgt. Det ene sted kan en lille tatovering koste 500 kr, og et helt andet sted kan den koste 1000 kr. Eksempelvis ligger størrelsen på min tatovering, lidt mere i den dyre ende.

Jeg håber, at i fik lidt mere viden omkring tatoveringer og er mere end velkomne til, at efterlade en kommentar her eller på min instagram.

I må ha’ det skønt til, at vi ses næste gang!


xx jenn

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey venner!

Jeg har længe villet lave en collage med forskellige items, som jeg ønsker mig på nuværende tidspunkt eller faktisk har ønsket mig i lidt tid nu. Synes selv det er super interessant at læse, når andre bloggere har laver indlæg omkring deres fashion ønsker eller forskellige musthaves de nu har.

Håber, at i kan få lidt inspiration til, hvad i måske kan sætte på jeres ønskeliste eller gå på jagt efter næste gang i er ude og shoppe.

I må ha’ det skønt til, at vi ses næste gang!


xx jenn

Kjole nr. 1 (her), Kjole nr. 2 (her)

Kjoler er blevet super 'in' her på det sidste, og man kan style dem på så mange forskellige måder. Min personlige stylings-favorit må nok være en bomberjakke og et par sneakers til. Super nice look til en hurtig smutter i byen, eller en kedelig skoledag.

Hoodie nr. 1 (her), Hoodie nr. 2 (her)

Selvfølgelig er der hoodies på min ønskeliste, altså det er nærmest noget jeg altid går i. Dog har jeg altid manglet en plain hvid, eller grøn hoodie og mærkeligt nok først opdaget det her for nyligt. Man kan aldrig ødelægge et outfit ved at tilføje en hoodie!

Jakke nr. 1 (her), Jakke nr. 2 (her)

Sommerferien er forbi og efteråret nærmer sig, og jeg har selvfølgelig ingen ordentlige jakker til efteråret. Derfor har jeg fundet to fucking fede jakker til, når det skide koldt. Jakkerne minder slet ikke om hinanden og farverne er vidt forskellige, men så er der også lidt at vælge imellem

Bukser nr. 1 (her), Bukser nr. 2 (her)

Jeg er blevet helt forelsket i disse to par denim bukser, da jeg simpelthen synes de har en mega fed vibe over sig, samt ser mega godt ud! Jeg er gået lidt ud af min comfort zone, da jeg normalt kun plejer at gå med stramme jeans.

Sko nr. 1 (her), Sko nr. 2 (her), Sko nr. 3 (her)

Jeg har længe kigget på skoene "Nike Air Max 97" og de sandaler som @FrejaWewer har samarbejdet med 'Oh! By Kopenhagen Fur' og 'H2O' omkring. De er super lækre og har alleredet prøvet dem i Illum, skal bare tage mig sammen til at købe dem. Elsker sko, kan aldrig få nok!

Likes

Comments

Hey venner!

Som i nok har opdaget har jeg slettet alle mine indlæg, hvilket jeg selvfølgelig gjorde med vilje. Følte ikke at mine opslag levede op til de krav jeg stillede mig selv omkring mine blogging ‘mål’, og jeg synes det kunne gøres væsentligt bedre fra min side af. Jeg er så perfektionistisk, at jeg faktisk lidt glemmer at slappe af.. derfor prøver jeg også med et nyt feed på min instagram (@jenniferholzkamper), hvor mine billeder næsten slet ikke er redigerede. Om det så er lyset, kontrasten eller noget helt andet.

Nu hvor jeg både har slettet mine tidligere indlæg samt tidligere billeder på instagram, har jeg tænkt mig at starte på en frisk. Jeg begynder også snart med youtube igen, hvilket jeg VIRKELIG har glædet mig til! Men det skal i nok få mere af vide omkring snart.

Min blog vil fra nu af kun handle om mode, mit hverdagsliv eller steder/ting jeg vil anbefale. Jeg prøvede lidt med beauty på bloggen sidst, men det var tydeligvis ikke det, der fik mig til at skrive noget mere. Sådan noget beauty-fis vil poppe op på min youtube kanal, dog lidt længere hen i fremtiden.

Det føles egentligt super underligt, at jeg sidder ned og skriver dette blogindlæg lige nu. Det er ikke som sådan underligt på den negative måde, det er bare længe siden, men jeg skal nok vænne mig til det hurtigt. Hold kæft jeg har savnet det!

I må ha’ det skønt til, at vi ses næste gang!


xx jenn

Likes

Comments