Min student

Hej på er! I fredags tog jag STUDENTEN. Det var såå kul. Jag vaknade kl 04 på morgonen för att börja sminka mig och fixa i ordning mig. kl 06 började champagne frukosten hos en i min klass. Vi delade ut "klassens" som några i min klass hade gjort, Jag fick klassens "blondinbella". På frukosten fick vi två frallor var, kex med ost, bär, meloner och champagne. Vi gick där ifrån till bussen vid typ halv åtta. vid kl 08 satte vi på våra lakan på flaken. På ena sidan står det restavfall och på andra strå det våra namn och i mitten står det Krk16 som är namnet på vår klass. Efter att vi hade satt på lakanen gick vi in på spira, där fotades vi och skrev i varandras mössor. Efter det satte vi oss klassvis vid långbord. vi lyssnade på lite tal. sedan fick vi gå och ta brunch. det fanns allt från yoghurt till äggröra, bacon till revben till fika och godis. det var jätte gott. medans vi åt fick vi titta på olika videoklipp som folk från skolan hade gjort en video var lärarnas musikvideo till oss. En video hade en i min klass gjort den videon vad som fanns i vårt skåp. Nästan hela 3:an delade jag skåp ed tre till, i det skåpet hade vi lagt i allt möjligt som vi hade hittat. Efter det delades det ut diplom och våra betyg. Klockan 12 sprang vi ut. vår klass var den sista som sprang ut vilket var tur för min familj hade fastnat vid en bilolycka så de var lite sena. När vi hade sprungit ut sjöng vi en student låt. Efter det gick man ner till sina familjer.

När jag kom till min släckt han jag bara ta emot tre saker sen började jag gråta. det var så mycket blandade känslor i min kropp. När jag vände mig om såg jag att nästan alla i min släckt stod och grät. Jag hann inte stå där länge innan vi skulle gå till flaket. när vi kommer fram till flaket tittar jag in i det och ser att det inte står några högtalare där. Hela klassen fick lite smått panik. Det hade blivit ett missförstånd med hon som skulle låna ut högtalare. Vi hoppade på flaket ändå. En i min klass gick in på spira och kollade ifall vi fick låna högtalare ifrån spira. När han kommer ut med en högtalare stod hela klassen och jublade. högtalaren var inte speciellt stor så man hörde inte mycket men det var bättre så än att inte ha någon musik alls. När flaket var klart vilket gick väldigt fort åkte vi hem till mig. jag var hemma ca 30 min innan de första gästerna kom. De första som kom var mina kusiner och gudfräldrar, de bombade mig med konfetti när jag kom ut. Det var ca 60 personer som kom på min mottagning. Jag hade det jätte kul och fick massa presenter. (Jag tänker att jag inte kommer visa dem då det kan finnas dem som inte får mycket paket, vill inte få någon att må dåligt). Vi åt smörgåstårta till mat och mösstråta till efterrätt.

Efter min mottagning åkte jag tillbaka till Jönköping för att gå på studentfesten på opa. Det var jätte kul där. Dem hade mycket musik, 3 barer, en tjurridning. Jag hade en riktigt bra student som jag skulle vilja göra om hur många gånger som helst. Hoppas att ni gillar detta inlägg. Puss och kram💗

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Stort grattis. Njut av livet <3
nouw.com/malinhardstahl
Jenniferhirsch
Jenniferhirsch,
Tack så jätte mkt❤️
nouw.com/jenniferhirsch
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat

Prenumerera