KÖRKORT!!!

Igår tog jag mitt KÖRKORT. Det är helt sjukt. Jag hade min uppskrivning 22 oktober och klarade det. När jag skulle klicka på lämna in så slog hjärtat jätte hårt men det blev en lättnad när jag såg att det stod godkänt på skärmen.

Igår hade jag min uppkörning. Jag var verkligen jätte nervös dagen innan, hela den kvällen satt jag och tittade på massa videos med tips till uppkörningen. På morgonen var jag inte så nervös, jag blev nervös först när jag hade ätit min frukost. Nervositeten kom i omgångar. Jag hade en uppvärmnings lektion kl 15 och uppkörningen kl 15:30. Jag var inte alls nervös när uppkörningen började och inte häller under uppkörningen. Jag fick mest bara köra, inte backa så mycket eller något sånt. Som säkerhetskontroll fick jag kontrollera däcken vilket var väldigt lätt. När jag hade kört runt en stund sa han att vi skulle åka tillbaka. Jag hann knappt parkera innan han sa att jag var godkänd. Jag blev jätte glad. Efter det ringde jag till lite olika släktingar och berättade för dem att jag hade fått körkort.

Senare den kvällen åkte vi till Pinchos och firade att jag fick körkort. Den enda som viste att jag hade uppkörningen var mamma och hon var såååå nervös.
Den senaste veckan har jag inte lagt upp så mycket här då jag har varit väldigt stressad inför uppkörningen. Hoppas att ni förstår och gillar detta inlägget

Puss och kram💗

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat

Prenumerera