Dubairesan del 1

Hej på er. Förra veckan kom jag hem från Dubai. Vi kom dit på söndagen 24 november runt kl 9 i deras tid. På resan hit blev jag väldigt åksjuk så vi vilade mycket på förmiddagen. På eftermiddagen gick vi till mall of Emirates. Efter de gick vi till hotellet och badade i poolen tills vi gick o la oss.

Måndag:
På måndagen åkte vi till marinan. Det var väldigt fint där. Vi gick längst ena sidan av av marinan tills vi kom fram till stranden. Vi satte oss på stranden en stund och tog de lugnt och njöt av solen. När vi kände oss klara på stranden gick vi och mötte upp min syssling som bor där. Då gick vi till en resturang och år lite mat. Efter det gick vi hem till honom och kollade hur han bor. När vi hade varit där en stund gick vi tillbaka till marinan och gick på andra sidan. När vi hade gått färdigt tog vi en taxi tillbaka till hotellet. Där åt vi mat och tog ett dopp i bubbelpoolen. Sen gick vi och la oss.

Tisdag
På tisdagen åkte vi till Dubai mall. Vi började med att gå i akvariet där och tittade på fiskar och andra djur. Det var fint där. Efter det började vi shoppa lite tills vi kände att vi behövde äta. Jag åt thai mat, det var såå gott. Efter de fortsatte vi shoppa tills det var dax för vatten spelet. Efter det shoppade vi lite till och åkte hem och sov.

Detta var del 1 av resan i Dubai. Kände att de skulle bli för långt att skriva hela resan i ett inlägg så jag delar upp det på 2 istället. Hoppas att ni gillar det.
Puss och kram💗

Gillar

Kommentarer

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat

Prenumerera