5 tips till ett mysigare rum

Hej på er! Idag hade jag tänkt dela med mig av lite tips på hur man får ett mysigare rum, ett rum som man alltid trivs i. Jag har många gånger flyttat runt till olika rum här hemma, jag flyttade alltid runt på möblerna minst en gång i veckan för att jag inte riktigt blev nöjd. Det var först när vi renoverade om mitt rum som jag blev riktigt nöjd med mitt rum. I samband med att vi renoverade gjorde jag om lite med små detaljer till rummet som gjorde skillnad. Jag är en person som vill ha det mysigt runt omkring mig. Så idag hade jag tänkt att dela med mig av mina 5 bästa tips på att få ett mysigare rum.

1. Ha matchande färger/färgtema. Mitt första tips är att ha färger som matchar bra ihop, det gjorde verkligen skillnad på mitt rum. Jag har vitt och grått rum med lite detaljer i rosa och svart. Jag har mer rosa saker än svarta då jag vill få in lite färg i rummet.

2. Ljusslingor. Mitt andra tips är att ha mycket ljusslingor. Jag ÄLSKAR verkligen ljusslingor och tycker att det blir så mycket mysigare med dem. Jag har en på min klädstång, en på min sminkspegel, en på väggen, en på garderoben och en på min sänggavel. Jag tycker att det blir ett mjukare/mysigere ljus med ljusslingor. Bilderna nedan är mina favorit ljusslingor.

3. Bilder. Mitt tredje tips är att ha bilder i rummet, jag tycker det känns mer personligt om man har sina egna bilder. Jag har mina bilder på mina ljusslingor som bilderna över. Sen har jag även bilder i ramar. Min nya ram gillar jag väldigt mycket då den har sidenband på sig och även håller i båda ramarna.

4. Ljus. Något som absolut gör att det blir mysigare är ljus. Jag har en hel låda med massa olika ljus, de flesta är med doft. Ljus kan man alltid ha året om. Man kan välja doften på ljus beroende på vilden årstid det är och de kan även värma upp rummet.

5. Fin/bra förvaring. Mitt sista tips är att ha fin och bra förvaring, dels för att det inte ska bli stökigt lika fort men även att förvaringar kan vara fina detaljer i rummet. Jag har två förvaringar jag verkligen tycker om jätte mycket, de är min sminkborstförvaring och min sladdförvaring. De jag har mina sminkborstar i var svart och silver från början men jag sprayade de medans vi renoverade om på mitt rum. Lådan jag har mina sladdar i har jag bredvid min säng så att de jag vara lätta att komma åt när man behöver dem. Jag valde den för att den är enkel men fin.

Det här var mina 5 bästa tips på hur man får ett mysigare rum. Jag hoppas att ni gillar detta. Ni får gärna ge mig tips på vad ni vill att jag ska skriva om. Puss och kram💗

Gillar

Kommentarer

tildakarlsson
tildakarlsson,
Så fint ditt rum är! <3
nouw.com/tildakarlsson
Jenniferhirsch
Jenniferhirsch,
Rasken
Rasken,
Jätte fint och mysigt 😍 och bra tips!
nouw.com/rasken
Jenniferhirsch
Jenniferhirsch,
Tack så jätte mycket❤️
nouw.com/jenniferhirsch
Ida,
Men så fint och såå bra tips!! 😃 Ljus är ju bland det bästa!!
idanilssonphoto.se
Jenniferhirsch
Jenniferhirsch,
Taack, jaa verkligen❤️
nouw.com/jenniferhirsch
denisetiainen
denisetiainen,
Håller med! Blir mysigare då med allt detta 😃 <3
nouw.com/denisetiainen
Jenniferhirsch
Jenniferhirsch,
Jaa verkligen💗
nouw.com/jenniferhirsch
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat

Prenumerera