​Jahapp, så typiskt. Klockan är över ett på natten och här ligger jag i sängen och kan inte somna. Har just kämpat mig igenom en skoluppgift inför morgondagen och höll på somna på plats. Men det tycks ändrat sig, jag är piggare än piggast och borde gått och sova för länge sedan. Kan ju passa på att skriva ett inlägg då, tills sömnen vill komma tillbaka.

Dagens schema har varit intensivt. Dagen började med genomgång av en köksplanerings uppgift vi håller på med. Vi bestämde oss för vilken av våra idéer vi skulle fortsätta jobba på. Så den uppgiften har jag hållit på med ikväll. Gjort lite små korrigeringar och fortsatt rekognosceringen. Jag har konstaterat att planera ett kök från början tar mycket längre tid är vad man tror. Allt från idé till uppbyggnad. 

Efter skolan gick jag hem med mina saker, drack en kaffe med Ida och gick sedan till verkstaden för att slipa och jobba med våra möbler. Ja just det ja. För er som inte är medvetna om det ännu. Så har jag och mina två klasskompisar samt 3 stycken grafiker startat ett företag. Vi går på en kurs, Allegro School of Entrepreneurship. Kursen går ut på att vi under ett års tid skall testa på att driva ett företag. Och tills våren skall vi försöka ha nått upp till vårt mål. Målet kan vara en välgörenhet eller t.ex en resa. Företaget heter Jakkara och vad vi gör är att vi använder oss av gamla möbler som vi sedan antingen gör om till en ny produkt eller fixar upp den gamla möbeln med en färgklick. Är det något som låter intressant för er? I så fall tycker jag ni skall komma på Julmarknaden som är den 12.12 vid Campus Allegro i Jakobstad. Då kommer vi vara där och sälja lite smått och gott i möbel och inredningsväg  :)

Efter verkstaden gick jag hem, Då var det dags för lite städning så länge vi väntade på maten. Dagens kvällsmat bestod av pizza. Dessutom ingen hemlagad, utan en fryst pizza. Det är inte många gånger som det händer att vi köper färdigmat. Föredrar att laga den själv. Men idag var en sådan dag då varken tiden eller orken räckte till. 

Som alla övriga onsdagar så var det dags för att se det senaste avsnittet av Bonde söker fru när klockan blev nio! och därefter kallade skolarbete. Och här ligger jag nu fortfarande, 45 minuter senare. Nej nu blir det nog sovdags för min del!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments