Header

http://jenniferhansson.for.me

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är så seg idag. börja 08:30 och sluta 15:30.

Idag ska ja bara ta det lugnt och vara med Jossan.

Likes

Comments

​Har suttit och pluggat i 2 tim nu. Är så skoltrött redan men kanske inte är så konstigt med tanke på att det är 9an och vi har mycket att göra. Snart sätter dom muntliga nationella proven igång så alla våra andra arbeten måste vara klara. Men nu ska jag ta det lite lugnt sen sova. puss <3 

Likes

Comments

Likes

Comments

​INSTAGRAM: JENNIIFERHANSSON

Likes

Comments

​Drog en yolo och färga håret mörkbrunt fast det blev typ svart. är faktiskt nöjd med resultatet för att vara en spontan grej.

Likes

Comments

I måndags klippte jag av 30cm av mitt hår och skänkte till barncancerfonden. Jag tycker det är viktigt att hjälpa folk som inte har samma möjligheter som vissa av oss faktiskt har. Jag har gott om hår det växer jättefort och jag ser hellre att ett barn som inte har möjligheten att ha hår pga av sin sjukdom får ta del av glädjen än att ja har "långt hår" för att för mig betyder inte det så mycket vill ja ha långt hår behöver jag bara spara ut mitt.

Jag tycker fler bör se över vad man egentligen kan göra för andra det behöver inte vara nått stort utan bara något litet som kan göra så mycket för någon annan.

Likes

Comments

Har varit med min älskade moster hela kvällen. Först fika vi lite sen drog till en resturang och möte min andra moster morbror och morfar. Nu är jag på hotellet och laddar mobilen innan jag ska hemåt.

Likes

Comments

Har legat i sängen hela dagen pga av att jag mår jätteilla och har nackspärr så blir väll film och sova idag.

Likes

Comments