Tankar om mobbning/vuxenmobbning

Hej!

Jag har funderat kring mobbning, speciellt vuxenmobbning.
Jag kan bli så himla arg och ledsen när jag ser farmen på tv. Där pågår vad vi i tv-rutan kan se mobbning. De är 3-4 personer som aggressivt går på 2 personer. Det är sorgligt att se. Hur man tar äpplen, kakdeg you name it. Och sen står och skapar en diskussion där man låtsas att man inte vet vart allt detta tar vägen, bara för att få de att se ut som om de andra 2 personerna har tagit de?

Jag förstår till 100% att detta är säljande och de gör bra tv. Men jag kan tycka att när de går till personangrepp är de för mycket. Människor ska inte behöva må dåligt för att andra ska må bra!

Är de då konstigt att barn mobbar barn? Mobbning finns ju överallt. Men vi ska lära barn runtomkring oss att inte mobba. Att de är viktigt att vi alla är lika värda och att ingen ska behöva må dåligt. Men ärligt jag förstår att barn mobbas när de ser de hos vuxna, som dessutom ska vara förebilder?

Samhället måste skärpa till sig och jag tycker att vi ska fatta att det går till överdrift. Ta ut personer ur produktioner som farmen som håller på såhär. Det är oacceptabelt. Det sätter spår, speciellt hos barn. Ingen ska behöva känna sig kränkt, utanför eller ledsen.

#farmen #mobbning #mobbad #utanförskap #fuckmobbning

?Kram J?

???????????

?

  • Nära Halmstad

Gillar

Kommentarer