HeaderJaha, en vanlig blåbärssmoothie tänker ni. Men icke då, detta är det godaste jag har druckit någonsin (förutom iste).
Drack denna skapelsen till frukost imorse och tänkte berätta hur även du kan göra det: mixa en frusen banan (jag brukar ta en övermogen banan, dela den i 3 delar och lägga i en matlåda i frysen minst några timmar innan den ska användas), drygt 1 deciliter frusna blåbär och 0,75-1 dl vatten.

Njut 😝

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Jag har inte så mycket att säga. Idag har varit den sista "riktiga" lediga dagen på lovet. Har bara strosat runt hemma, försökt känna mig fin och lyssnat på jävligt mycket musik. Har ätit glass och tänkt på feminism och kärleken och jobbiga killar och söta killar och på kläder och på skolan. Emellanåt har jag försökt skriva på mitt teknikarbete också. Nu ska jag plocka undan allt jag tagit fram under dagen. Imorgon ska jag till gymmet och förhoppningsvis åka med pappa till resö. På söndag väntar en heldag i ishallen tillsammans med laget och tränarna. Vi hörs.

Likes

Comments

Jag känner att jag måste få dela med mig av den här serien som jag fick reda på tack vare en kompis i klassen. Den heter på svenska Krigets unga hjärtan och tyska Unsere Mütter, unsere Väter (direkt översatt Våra mödrar, våra fäder). Det är en serie på 3 delar där varje del är lika lång som en vanlig film, runt 90 minuter. Den handlar om Andra världskriget och fem vänner i Berlin. Serien utspelar sig efter det att Hitler försökte överta Storbritannien (men misslyckades) och istället försöker invadera Sovjetunionen. 
Jag har läst att den är baserad på en verklig historia men det är ju inte säkert att det är sant. Hur som helst, har jag precis sett klart hela serien för andra gången på typ 4 dagar. Den är så sjukt bra och känslosam, har gråtit såå mycket till den. Det är så svårt, för mig iallafall, att förstå att det här faktiskt hände. 
En grej som jag gillar jättemycket är att det är orginalspråk hela serien, alltså de pratar tyska, ryska, polska osv. 

Hoppas ni kollar på den. Här finns den med svensk text. 

Likes

Comments

Jag har, som rubriken säger, varit sjuk hela veckan och är det fortfarande. Känns verkligen jättejobbigt att jag skulle bli det just nu innan Frankrike men jag hoppas verkligen det är 100% borta tills tävlingen iallafall. Jag har skrivit upp några datum som jag har att längta till så känns det inte riktigt lika jobbigt längre 😄

28/1 - Åker till Frankrike med laget, kommer hem 2/2
7/2 - Veronica Maggio konsert, denna dagen går vi även på sportlov
26/3 - Åker till London, kommer hem 2/3
7/6 - Håkankonsert i Slottskogsvallen


8 juni 2013 - bland de 1000 första i kön /// 7 december 2013 - bland de 100 första
7 juni 2014, nästan exakt ett år efter den senaste, har håkan en konsert i slottskogsvallen igen 💘

Likes

Comments

!!!!!! 💕💕💕💕💕💕

Likes

CommentsFör er som ej vet vem detta är så är det Rumi Neely aka. Kenzas tvilling aka. fashiontoast aka. BÄST! Love her. Har följt henne sen minst 3 år tillbaka, och hon har en så enkel men ball stil. Skorna är så jävla snygga också. Hon reser väldigt mycket och visar dock aldrig outfits ur ett kallare klimat, lite synd.

Likes

Comments

Likes

CommentsIdag, (alla lagen i klubben) ett guld & 2 silver
Hejsan finisar! Idag har det, som jag skrivit innan, varit tävling i Kungälv. Det var väldigt nervöst och skakigt på träningen så jag är ändå väldigt glad över våran andraplats trots en hel del minus från domarna. Har iallafall precis tryckt i mig tacos här hemma och slängde mig precis i sängen med alla kläder och sminket från tävlingen kvar.


Förra tävlingen, med bronsmedaljer
Är sjukt trött så ska vila lite, sen städa mitt rum, göra nyttiga kokosbollar (recept om det blir bra) och plugga lite. Imorgon är det dags för skola igen, är sjukt taggad för att ha 2 timmars bildlektion varje måndag framöver <3>

Likes

Comments