Film og serier til efterårsferien

In cooperation with C More

Betalt og Sponsoreret af CMore

Så ramte vi også efterårsferien, eller nogen gjorde i hvertfald. Det privilege er åbenbart ikke længere en selvfølge når man rammer voksenlivet og arbejdsmarkedet. Anyhow, til de af Jer der skal nyde en uge eller et par dage fri i denne uge, så håber jeg at i får tid til lidt indendørs hygge under dynerne. Efterårsvejret, de sidste par dage, har ihvertfald indbudt til ovenstående. I den forbindelse, så vil jeg tippe Jer om CMore - som har den nyeste sæson af sæson af Peaky Blinders. Det kender jeg én der er MEGET glad for at have fået adgang til herhjemme, Thomas er helt besat af den serie og hovedrollen Tommy Shelby. For at det ikke skal være løgn, så kan i også få adgang til de nyeste afsnit af Beverly Hills 902010 og meget meget mere.

Vi har faktisk brugt CMore et par år herhjemme allerede, da der er lidt for en hver smag. I kan også finde et hav a chick flicks eller børnefilm til familien, som også er en oplagt mulighed til familiehygge i efterårsferien. Last but not least, så er en af mine favorit muligheder ved streamingtjenester, at jeg kan tage det med mig rundt på mine rejser! Husk at i kan få hele 5 ugers GRATIS adgang her!

Jeg håber i får verdens skønneste efterårsferie, med dem i holder af og Jeres yndlings film og serier. Vi har en spændende uge forude herhjemme og jeg glæder mig sådan til at dele det hele med Jer!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om