Stylepit favoritter

Reklame for Stylepit

I kan få -15% på jeres køb over 199,- med koden JENNIFER15STYLEPIT

1. Here // 2. Here // 3. Here // 4. Here // 5. Here // 6. Here // 7. Here // 8. Here // 9. Here

Hej ladies! Tradition tro, så er det tid til at vise mine Stylepit favoritter denne måned. Efteråret nærmer sig og det eneste positive ved det er, at det giver rig lejlighed forat shoppe nyt til garderoben. Hi hi, som om jeg er den eneste der tænker sådan. Specielt kunne jeg godt se mig selv trisse rundt i det fine nattøj fra Lulus eller hoppe i den vamsede lyserøde sag Rue de Femme. Har i en favorit ovenover? Husk at i som altid kan benytte jer af min rabatkode på -15%. Jeg elsker at Stylepit har så bredt et udvalg af brands, både til damer/herrer og børn. Det tager ingen tid at få det hjem og måtte det være den forkerte størrelse du havde bestilt, er det easy at sende retur. Håber i får en skøn tirsdag.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer

Min weekend i billeder

Hej ladies. Long time no see, der går lidt tid mellem opdateringerne herinde efterhånden. Men følg hellere end gerne med på Instagram, hvor jeg er lidt mere tilregnelig! Det ville jeg blive så glad for. Når det så er sagt, så synes jeg ikke, at i skulle snydes for lidt billeder fra min weekend. Det har været en hektisk en af slagsen, med fuldt program, men ikke mindst fantastisk. Så følg med og se hvad jeg har haft gang i.

Et billede af Søde Emma Kathrine og jeg, stolte over vores baked Alaskas. De er jeg der har fulgt med, har nok før hørt om mine manglende evner i et køkken, trods det, var jeg alligevel så heldig at blive inviteret til et hyggeligt event i Timm Vladimirs køkken i fredags. Succes!

Efterfølgende havde jeg nogle timer der skulle slåes ihjel, så jeg satte mig ind på en hyggelig café i Århus og fik arbejdet lidt fra min computer. Linnea mødte mig derinde senere på dagen og vi bestilte en sen morgenmad. Lige noget for mig - og den kan anbefales!!

Vi mødtes med sødeste Julie og sammen tog vi til et aften event, som efterfølgende bød på tapas og drinks. Absolut den eneste fordel ved at have taget toget denne gang, var at jeg kunne nyde alle de drinks jeg ville ;-)

Lørdag formiddag bød på rejsegilde hos min søde veninde og hendes kæreste, så dejligt når mine veninder begynder at flytte hjem. Wuhu!! Bliver så spændende at se det hele, når det er færdigt. Efter rejsegilde, gik turen endnu engang til Århus, for at fejre en anden venindes 25 års fødselsdag.

Og sidst men ikke mindst, var det tid til at overraske med gravide veninde med hendes babyshower. De venter sig en lille dreng til oktober, hvis det skulle overraske nogen med de farver der er på billedet ;-). Hun blev glad og vi hyggede os hele formiddagen, fejrede hende, hendes kommende baby og hendes 25 års fødselsdag.

For lige at toppe den, smuttede jeg videre til fødselsdag og inflytter-hyge hos Thomas søster og kæreste. En god, men proppet weekend! Hvordan har jeres været?

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

Kommentarer

Stylepit favoritter

Reklame for Stylepit

HUSK AT I KAN FÅ -15% PÅ JERES KØB OVER 199,- MED KODEN JENNIFER15STYLEPIT

1. Here // 2. Here // 3. Here // 4. Here // 5. Here // 6. Here // 7. Here // 8. Here

Hej Ladies! Jeg håber i har haft en dejlig weekend, vores har været stille og rolig, hvilket også er skønt indimellem! Jeg har været en tur i fitness fra morgenen af, virkelig en skøn måde at komme igang på og jeg føler mig meget mere motiveret for resten af dagen! Så nu har jeg virkelig fået arbejdet igennem, svaret på mails etc. Er i startet i skole eller på job igen? Jeg synes altid man er fristet til at skulle have lidt nyt til garderoben efter nogle uger væk fra job, så derfor har jeg samlet denne måneds Stylepit favoritter till Jer. Selv har jeg klikket nr 8 hjem, og den er SÅ fin i virkeligheden, og i noget virkelig skønt materiale. Hvilket pieces er jeres favoritter?

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer