​Godmorgon 

Sitter på jobbet och njuter av min frukost efter en arbetsnatt, just idag jobbar jag över några enstaka timmar. Men med det fantastiska jobb jag har så gör det mig inte så mycket. Hemma väntar en tjej som verkar vara på väg att få en förkylning, hon somnade för natten i bilen direkt efter förskolan igår och vaknar klockan fem nu på morgonen. Eftersom jag kommer hem senare idag så får hon ta en ledig dag ifrån förskolan , vilket då passar bra ifall om hon är på väg att få någon bacilluskus. 

Igår gick jag hela dagen och väntade på att MediaMarkt skulle skicka ett meddelande om att jag kunde komma och hämta min telefon. Den skulle först ha kommit i fredags, om inte då så skulle den komma på lördag eller senast på måndag. Inge telefon finnes här nu iallafall. Jag har fått lånat en telefon ifrån en bekant vilket är super snällt, dock så är det sällan jag och Samsungs produkter kommer överens och just därför känner jag mig extra ivrig över att få tillbaka min iPhone. Förhoppningsvis får jag ett efterlängtat meddelande idag.

För övrigt idag så kommer jag att sitta och studera, vilket känns motigt just nu då jag har kört fast skrivandet. Problem är dock till att lösas och med hjälp av suveräna klasskamrater så borde det gå alldeles utmärkt.

Hoppas du får en bra dag i vinterkylan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tillbaka för ett nytt försök till att skriva. Det är alltid svårt att komma igång med de första inläggen, allra helst det absolut första; man raderar en redan skriven text, skriver en ny och suddar ut den om och om igen. Men det är okej, antar jag. I vilket fall som helst, nu gör jag ett försök igen.

Har i helgen tagit på mig extra pass på jobbet, så nu sitter jag här på ett påbörjat nattpass. Har tagit med mig dator och studieböcker, men studieandan vill liksom inte infinna sig. Jag antar att lite är bättre än inget och dåligt skriven information kan alltid, likt dessa blogginlägg, raderas och skrivas om. Tänk om jag, när jag sökte utbildning, hade vetat vilken mängd av litteratur jag gav mig in på.... Jag hade nog inte sökt programmet då. Det är tufft, och jag har nog aldrig i mitt liv läst så mycket och intensivt som jag gör just nu. Dock finner jag informationen, kunskapen, det mesta i böckerna av intresse, i en del mer än andra såklart. Lärarprogrammet var absolut rätt val och jag ser fram emot fyra års utbildning, trots vetskapen om att jag kommer gnälla både en och två gånger om hur jobbigt det är. Jag ser fram emot att välja en typ av inriktning, och som läget ser ut idag så lockar naturvetenskapen allra mest. Jag har ju en liten förkärlek till kemin och biologin. 

Alva får spendera natten hos mormor och morfar i vanlig ordning, men inte henne emot. Det börjar närma sig hennes fjärde födelsedag, det är nästan obehagligt vad snabbt tiden har gått. Var det inte nyss som jag höll i det där varma, rosa lilla knytet? Hon förvånar mig dagligen, senast i morse briljerade hon med att visa hur duktig hon är på bokstäver. Mycket har jag att tacka den nya förskolan, två månader har hon gått där och utvecklingen har gått snabbt på många plan, på gott och ont antar jag.

Nu när jag lyckats knåpa ihop ett första inlägg så tänker jag lika kortfattat avsluta det, en film lockar för stunden en aning mer! Godnatt 

Likes

Comments