Header

Och så stod han där. Efter allt.
Jag kände så fort han log mot mig hur marken under mig försvann.
Och det är så fint hur vi bara föll in i det.
Hur han tog min hand den där novemberkvällen då dom första minusgraderna slog till och det helt plötsligt vart självklart för mig varför det aldrig funkat med någon annan.
Jag har varit kär förut, jag har gett bort mitt hjärta vårdslöst. Kastat mig in i famn efter famn. Letat efter kickar. Gett min kropp till någon bara för natten.
Men ingenting i hela mitt liv har någonsin känts så rätt, självklart eller äkta som när han ser på mig och säger att jag är den han vill leva resten av sitt liv med och jag vet att han menar det.
Jag är hans. Och han är äntligen min.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gud vilken härlig helg jag haft i jönkan.
Så himla mysigt att få krama om och hänga med mallsan lite. I fredags åt vi middag, drack massa vin och snackade skit. I och med att jag kom fram ganska sent så blev det lagom.
Igår strosade vi på stan, shoppade lite och tog det lugnt. Sen svirade vi om till klackar och så kom det massa tjejer över för bubbel innan utgång.
Sen stängde vi klubben i Jönköping, vilket tydligen sker kl 2? Fattade ingenting när det var stängningsdags. Men fördrev tiden iallafall i och med att jag kräver friterat när alkoholen bubblar i kroppen på mig.
Så idag är man inte 100% i form.
Imorgon är det ny jobbvecka och föreläsning med jobbet! Kuligt

Likes

Comments

Snälla jag behöver denna människa i mitt liv. Fanny visade mig denna igår och jag kände hur jag blev lite generad för jag är kär i honom tyvärr. Även fast vi raggar på samma kön liksom. Aja.

Likes

Comments

Kolla va fin min Frida är <3333


Men okej Lol vad hände
Hade skrivit inlägg men glömt publicera :-))) bra bloggare :-)))
DET ÄR FREDAG! Igen!
Satan va snabbt denna vecka gått. Sprungit likt en gazelle.
Nu är jag och Fanny iallafall på väg till Jönköping och mallan!!
Ska bli så himla härligt att få krama om min tjej igen. Har inte träffat henne på 2 och en halv månad.
Skönt o komma iväg över helgen också.

Likes

Comments

Min bästa måndags låt. Bästa matti, älskar allt med honom.

Likes

Comments

Eftersom jag skulle till läkarn imorse innan jobbet passade jag på att sova ut. Hade en så himla lugn kväll igår vilket var välbehövligt efter denna helg.
Kollade några avsnitt stranger things och åt tacos och tog en lång dusch.
Idag är det jobb som vanligt och träning. Sen ska jag försöka städa iordning hemma efter helgens festligheter.

Likes

Comments

Det luktade sommar. Ni vet, när daggen från natten blivit varm av morgonsolen mot asfalten. När björkarna precis börjat slå ut. Vintern var äntligen borta.
Första gången vi träffades var det minusgrader, så när jag tassade hem på morgonen efter vår första natt var det is på gatan fortfarande och solen hade inte gått upp än fast klockan nästan var 8.
När jag går från dig nu är solen mer än halvvägs på himlen och jag behöver ingen jacka ens.
Allt detta har naturen hunnit med under oss men jag kan inte ens säga att jag saknat dig när vi inte setts på flera veckor.
Jag blir arg på dig ofta, för du kan aldrig vara rak. Säga vad du vill rakt ut. Du trasslar in det i fina meningar, precis som det är en inövad replik. Och du lägger fram det som världens enklaste sak.
"säg bara vad du tänker?" säger jag. Så ler du sådär, som bara du kan. Och blir det charmigt istället.
För vi vet båda två att den som egentligen aldrig är ärlig är jag.
Andra gången jag klädde av mig för dig frågade du varför du inte fick röra min hals. Jag gav dig inget svar.
Du kollade på mig, la din hand mot min arm och frågade vem som förstört mig. Men jag gav dig inget svar.
Jag kunde svarat han, jag kunde svarat du, jag kunde svarat alla. För jag antar att det är så det gick till.

Likes

Comments

När jag var i Göteborg för 2 veckor sen så åt jag och Frida på Tacos and tequila. Så himla trevligt ställe. Älskade verkligen hela atmosfären med lite mer industrimiljö och en blandning mellan bar och restaurang. Vi åt oumph och fisktacos, sen festade vi loss på grillad majs med ost. Wow det där var den mest färglösa beskrivningen av den ljuvliga maten, men ah ni fattar de va 10/10.
Tips tips.

Likes

Comments

Igår var det halloween ju. Det visste ni inte va ? Nu vet ni.
Jag var som tidigare sagt på fezt. De va kul, jag var utklädd till kahleesi, och blev därför inte kallad för något annat under kvällen. De va fett. Vill att folk ska kalla mig kahleesi varje dag.
Kul också med blå linser och att folk på riktigt inte kände igen mig. Kände mig fierce och tror jag hade varit en snygg människa om jag haft mina mörka drag och dom ögonen jämt.
Men men. Vad är väl en bal på slottet. Eller en fest i ett hus i skogen.

Idag är det full rulle med jobb. Sen blir det tacos och så många avsnitt jag orkar av stranger things. Kan inte bestämma mig vad jag är mest exalterad över.

Likes

Comments

Oj Jesus jag är inte människa idag. Eller lite. Halvt kanske.
Hann tyvärr bara hänga på AWn i typ en halvtimme för vart super stressigt med allt insåg jag efter en stund. Som den inbitne tidsoptimisten jag är så fick jag som vanligt stressa till tunnelbanan o typ springa hem och som vanligt satt jag nyduschad och sminkade mig fortfarande när mina gäster kom :-)))) älskar planering.
Men kvällen vart super kul sen iallafall. När jag väl lugnat ner mig och blivit färdig så halsade jag en flaska bubbel på 3 millisekunder och så tryckte hela gänget pizza. Själva utgången vart också 10/10. Så jävla roligt när alla man känner är på samma ställe, så slipper man va utan kompisar om man är som mig och alltid tappar bort sig själv.

Kom i säng typ 5 så är helt förstörd idag. Men det är bara att ladda om för kvällens firande. Skönt ändå att det inte blir så mkt eftersom jag ska jobba en sväng imorgon.

Likes

Comments