La mig precis i sängen för att sova och insåg att bloggen fallerat totalt så kände för en liten uppdatering.
Dagen har vart extremt tröttsam med massa plugg och planering. Dock har vädret underlättat något enormt. 20 grader och sol resulterade ju en pluggdag ute i solen helt klart. Som sagt så har jag haft extremt mycket att göra dom senaste veckorna efter jullovet. Plugg i skolan och dessutom till ett körkort som jag planerar att ta. Allt tar väldigt mycket tid och ork vilket har gjort att jag inte haft orken till bloggen. O jag kan inte lova regelbunden uppdatering nu heller men ska försöka bättra mig, det lovar jag!

Men vad har hänt i mitt liv dessa icke uppdaterade veckor?
Det har vart mycket plugg, träning och fix med andra saker. Sen har det även vart en del festande under helgerna då alla i min ålder fyller 18 detta år!!!! Det känns så galet och roligt. O jag fyller ju också snart (om typ 2 månader haha.).
Innebandysäsongen är också över nu vilket känns skönt. Jag har även beslutat mig för att sluta. Det har vart för mycket press och stress vilket har gjort att jag tappat intresset. Men vem vet, i augusti har jag säkert ändrat mig igen haha.. Vi får se helt enkelt men så ser det ut just nu åtminstone.
Mer än såhär har väl inte hänt. Super tråkigt liv i know haha men för att piffa till det lite kommer lite bilder från olika tillfällen de senaste veckorna. kraam.


ALICE 18 ÅR

MAT&PRAT MED RASMUS

HANNA 18 ÅR

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Träning

Mina veckor är oftast väldigt lika varandra. Väldigt få förändringar så jag tänkte dela med mig av hur min kommande vecka kommer se ut. och kom ihåg, det kanske inte alltid ser ut såhär. Behöver kanske inte alltid plugga och då kan de bli att jag kollar nån serie eller så istället.

Måndag
7.30 Gymmet, legday
9.50 - 15.45 Skola
Plugg
18.30 - 20.00 Innebandyträning
Förbered inför nästkommande dag. Packa väskor, blogga lite??
22.00 sooooooov

Tisdag
7.00 Gymmet, cardio/abs/chests
9.00 Klippa mig
10.25 (sovmorgon varannan vecka) - 15.20 Skola
Plugg
19.15 - 21.00 Innebandyträning
22.00 soooooov

Onsdag
8.15 - 15.20 Skola
Tvätta o plugga
Gymma, cardio/back
22.00 soooov

Torsdag
6.00 Gymmet, biceps/triceps/shoulders
8.15 - 14.20 Skola
Plugga o vila
18.30 - 20.00 Innebandyträning
Packa väskor o plugga
22.00 sooooov

Fredag
7.30 Gymmet, bootyday
9.45 - 14-20 Skola
Vila eller gör något kuuuul
sooooov

Lördag
9.30 Gymmet, pass (bootcamp)
Plugga om de behövs

Söndag
Plugga om det behöv
14.30 - 18.00 Innebandymatch

Såhär brukar mina veckor på ett ungefär se ut. och nu kanske ni tycker att jag tränar mycket, meeen brukar alltid skippa något/några av passen under veckan när jag liksom inte känner för det.

Likes

Comments

Övrigt

Idag är det söndag o jag har mer söndagsångest än vanligt. Vaknade för en stund sen upp bredvid Rasmus o bara njöt. Det var så himla länge sen vi bara sov ut tillsammans o unnade oss en sovmorgon. Detta är egentligen all my fault. Har prioriterat träning på morgonen för jag har känt att det har vart viktigt. Men nu vet jag verkligen vad jag har "missat" o jag längtar redan till nästa helg så att jag får ligga o mysa o snooza i flera timmar...

Iaf, idag ska jag o laget åka till Kristinehamn som ligger i Värmland o spela match. Typ hundra mil bort känns det som, o jag är inte aaaalls sugen. Matchen börjar klockan 18 så antar väl att vi kommer hem runt 12 inatt. Inget jag uppskattar eller ser fram emot.
Men som sagt, försöker hela tiden intala mig själv att ställa upp för laget eftersom de bara är 2 månader kvar av säsongen.

Ha en fortsatt trevlig söndag annars. Kram Jennifer

Likes

Comments

Min lista av 10 nyårslöften för 2017.

1. Ta körkort
2. Äta mindre kött -> fortsättning från slutet av 2016 löfte
3. Håll igång träningen så gått det går
4. Hitta ett nytt jobb
5. Stå upp för dig själv
6. Var snäll mot dig själv, ha inte för höga krav!
7. Starta en blogg (check)
8. Var mer sparsam med pengar
9. Sluta ströshoppa
10. Håll i skolan till sommarlovet, o ta dig en ordentlig o behövlig vila efter det!!

Jag har alltid satt upp nyårsmål för mig själv inför varje år. Dock har jag aldrig lyckats hålla dom liksom, haha. Det har vart sånt som "inte äta godis/fika på ett år", "träna 5 ggr i veckan" etc. Inför detta år har jag känt att jag vill sätta upp rimliga mål som heller inte är så klyschiga. Allt ska ju annars låta så himla bra. Jag menar, vill jag äta godis en eller två dagar i veckan. Varför inte unna mig det?? om jag ändå mår bra av det.
Men dessa tio mål som ni kan läsa ovanför anser jag ändå att jag kan ha potential till att klara. och om jag mot förmodan inte skulle klara en, två, tre eller fyra så är väl inte det hela världen. Man ska vara stolt över det man lyckades med istället. och genom att våga vara stolt över den prestation jag kunde åstadkomma så arbetar jag ju faktiskt mot min punkt 6.

En bild från nyår. Först åt jag middag med dessa tjejer, och sedan dök annat folk upp som vi skulle fira in det nya året med.

  • 254 Readers

Likes

Comments

Övrigt

Ett ställe som jag verkligen drömmer om att få åka till är ju Mauritius. Vet egentligen inte mycket alls om landet men det verkar bara vara så himla fint. Fina stränder, blått vatten, härliga människor, men framförallt, INTE SÅ STORT! Tror inte heller att det är så "upptäckt" av resten av världen ännu. Vilket betyder att turisterna inte hunnit förstöra det så mycket än haha. Oj kanske låter lite fel men ni förstår vad jag menar. Men somsagt, detta lilla land ökar hela tiden med turister medan exempelvis Thailand sjunker.
Well Mauritius, hope I see u soon!!

Ett annat land jag alltid drömt om, sedan jag var LITEN att få besöka är ju USA. Men då skulle jag främst säga att jag skulle vilja åka till New York.
Kan inte ens föreställa mig hur det skulle vara där. Att få uppleva stadens rytm, nattlivet eller ja nästan allt skulle vara så sjukt mäktigt. Nackdelen men detta är dock att jag är lite flygrädd samt får typ p a n i k efter max 3h i ett flygplan. Hatar att vara instängd och känna att jag liksom inte kan ta mig ut, därav blir typ 12h flygresa lite jobbigt för mig. Kanske därför jag inte heller tagit tag i att besöka USA/New York i mitt 17 åriga liv än, haha.

Sist men inte minst, BALI. Alltså hur fin ö är inte detta!!!!! Det verkar ju vara helt magiskt. Obeskrivligt verkligen. Denna ö upptäckte jag för kanske ett år sedan och har sedan dess varit besatt. Skulle verkligen vara drömmen att inom de 3 kommande åren få besöka Bali med dess fina stränder samt de blåa fina vattnet. o alla bungalows, huuuuur fint?? hahaha. Men tyvärr är dessa hittills bara drömmar. Livet som student med lite pengar är inte enkelt, men ser verkligen fram emot livet som kommer härnäst efter skola och "tonårslivet" liksom. Då mycket resor förhoppningsvis kommer att fördriva tiden för ett litet tag iaf.
Passar ju bra eftersom jag även har många andra drömresemål såsom Italien och Aruba.

Likes

Comments

Övrigt

Välkommen till min blogg. Somsagt har jag tänkt att detta mer ska vara som en dagbok för mig och inget direkt större än så om ingen stackare lyckas hit, haha.
Jag heter i alla fall Jennifer Lind och jag bor i Sala. När jag var 10 år gammal flyttade jag hit med min mamma och hennes dåvarande pojkvän. Idag är jag 17 år gammal, 7 år senare och bor fortfarande kvar här. Just nu går jag andra året på gymnasiet där vårterminen precis satt igång. Med andra ord, ännu närmare studeeeenten. Men som egentligen är halva gymnasietiden bort haha.

På fritiden är jag ganska "aktiv". Egentligen gör jag inte så mycket, förutom att träna, plugga och jobba. Så jag vet inte om det räknas som aktiv, men träningen är en väldigt stor del och terapi för mig som jag lagt ner extremt mycket tid på de senaste året. För att förtydliga så spelar jag innebandy och gymmar. För ungefär ett år sen spelade jag även fotboll men tröttnade efter alla dessa år och skulle inte heller påstå att jag saknar det. Innebandyn vet jag heller inte om det är något för mig längre. Har alltid en dålig känsla och mindre ork än tidigare av att behöva vistas nere plan. Lagsporten har alltid vart en del av mig som fått att må bra, men så känns det inte längre. Jag vet inte om det beror på laget, tränarna eller att andra intressen tittat fram. Men så är känslorna iaf, och inget jag kan styra. Säsongen är som tur är snart slut vilket kan ge mig en liten paus att få tänka över nästa säsong.

Jag har även väldigt många syskon som jag älskar så mycket. Tyvärr bor jag inte med något av dom, vilket tynger mig enormt. En lång historia bakom det vilket kommer att komma senare när kraften har samlats. Men som sagt så är alla mina syskon helt fantastiska som stärker mig för varje ögonblick som jag får träffa dom. Är så himla tacksam som får vara stora syster till alla små lyckopiller!!
och för att inte glömma. Jag har världens finaste pojkvän som jag vart tillsammans med i lite över 4 år. just so you knooooow.

Tänkte inte vara mer långdragen än så i detta inlägg. Ha en fortsatt trevlig fredag.
Kram Jennifer.

Likes

Comments