Workin' out in my home-gym.

Har under fler funderingar kommit fram till att jag aldrig tidigare publicerat bilder på när jag verkligen tränar BBG i mitt eller mina föräldrars hem. Jag har hela tiden skrivit att jag tränar i vardagsrummet, men har aldrig visat er att jag faktiskt gör det. Något jag skall försöka förbättra mig på framöver då det kan vara roligt för både mig och er!

Igår startade jag jag upp vecka 10 för tredje gången! Jag är alltså inne på 34 veckor med BBG nu och jag kan inte tro det själv! Helt otroligt! På Måndagens schema vecka 10 (33) stod det ben, som vanligt. Jag försökte ge allt i varje övning och repetition och se till att jag fick kontakt i rätt muskler. Efter 30 minuter kände jag mig inte helt slut i benen, tror att vikterna jag har börjar bli för lätta för mig, så fick helt enkelt lägga på lite egna övningar. Helt plötsligt hade mina 30 minuter med träning förvandlats till 55 minuter, vilket inte var riktigt planerat, men så fick det helt enkelt bli på veckans uppstart.

Ursäktar för oengagerade bilder med kass hållning, att fota sig själv med själv-utlösare är inte lätt alla gånger. Är lite avundsjuk på de som har en ''fotograf'' med sig under träningen eller bara en vän som kan fota, det skulle underlätta så otroligt många gånger då det alltid är roligare att visa er riktiga bilder med klass.

Gillar

Kommentarer

astrid,
Filma under några minuter! Gör du övningen lite långsammare än vanligt kan du sedan pausa filmen vid valfria ställen och ta en screenshot i de olika lägena. Så gör jag när jag tränar ensam!
astrid.devote.se
jennifereriksson
jennifereriksson,
Tack för tipset! 😊
nouw.com/jennifereriksson