Workin' on my tan

Gårdagen spenderades hemma tillsammans med hundarna då min förkylning sedan förra veckan inte velat ge sig. Träningen ligger just nu på vila veckan ut för att kroppen skall få återhämta sig så mycket som den behöver innan vi kickar igång de 5 sista veckorna av denna rundan BBG.

Onsdagen bjöd på 21 grader varmt och strålande sol. Någon som passade mig perfekt eftersom jag ändå inte orkar göra något ansträngande. Då passade jag självklart på att bättra på brännan ute i solen, in slukad i en bok samtidigt som valparna också får sin ute tid innan det är dags för dem att sova igen. Helt underbart! Dagar som dessa vill jag ha fler av och hoppas att Jämtländska sommaren kan visa sig från sin bästa sida i år!

Sitter just nu i en stuga i Ullared då det vankas Iron Maiden i Göteborg i morgon och sedan göra GEKÅS på Lördagen. Kan det bli en bättre helg fri från allt husfix, jobb och plugg!?

Ekar det tomt på bloggen under helgen så vet ni varför! Förmodligen har jag tappat bort mig nere i den överfulla kundvagnen på GEKÅS.... haha....

Gillar