What to wear?


Minns själv dagen som om det var igår. Hur man sprang dagen innan första dagen på gymnasiet och rev ut alla kläderna ur garderoben för att på något sätt hitta något som jag skulle kunna ha på mig på min första dag i gymnasiet. Så här i efterhand så spelade kläderna egentligen ingen roll alls, bara man tog på sig något som man trivdes i. Jag själv minns inte något av plaggen som mina nya klasskamrater hade på sig och jag tror inte att det var på grund av kläderna vi blev vänner.

Jag förstår ändå problemet många av er har nu eftersom skolorna snart drar igång. Några ska kanske börja högstadiet på en ny skola, några ska börja i en ny klass, eller som några av er som ska börja i gymnasiet. För er som inte har en aning om vad ni ska ha för kläder på er så ta något som ni trivs i. Ta din favorit tröja tillsammans med dina kanske favorit jeans så kommer du själv att trivas och må bra. 

Jag satt ihop ett kollage ovan på de kläder jag skulle valt emellan om det var jag som hade min första skoldag på väg. Kanske fick du något tips eller en idé på något att ha på dig, och då blir jag superglad om jag kan hjälpa just dig med att få lite inspiration. 

Men kom ihåg, vad du än kommer att välja för kläder så var bara dig själv, vännerna och klasskamraterna du får är inte för kläderna utan det är för hur du är som person. 

Gillar