Weekend i bilder

A weekend to celebrate 5 years together.

Love conquers all.

Jag och Pär tog oss faktiskt iväg på vår lilla mini weekend i Sundsvall som jag bokade som 5 års present till oss båda, trots att vi legat utslagna i en vecka av sjukdom. Har inte kameran i närheten så ni får se bilderna från min iPhone så länge. Gjorde ett litet bildkollage som en sammanfattning på vår helg som i mitt tycke var underbar. Nedan har jag listat de vi hann med under våran natt i Sundsvall:

-Otroligt god middag på Opus
- Lite mys dricka och popcorn på Olearys
- Underbart härligt rum med grymma sängar på hotellet
-Underbar hotellfrukost
- Shopping på Birsta, Ikea, Biltema & Lager 157
- Lunch på Ikea

Problemet med en weekend som denna när man får komma bort från denna våren i väst Jämtland (om man nu ens kan kalla det vår) till i princip sommar är att man vill tillbaka direkt och göra något liknande NU. Att också bara få vara vi två, göra något speciellt, äta lite dyrare och få allting serverat, klä upp sig lite och kunna ha mer somriga kläder, att kunna sitta ute på en pub utan att behöva köra bil hem. Ja det är faktisk lite deprimerande att komma hem till vardagen när en natt på ett ställe varit så underbart och man sluppit tänka på vem som kör och när man måste åka osv. Man bara är!

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Vinnarna av veckans blogg är nu uppe. Kika in och se om just du vann, om inte?, då finns det en ny chans redan i morgon.
nouw.com/eswensson
eswensson
eswensson,
Hej, jag har precis startat upp en veckans blogg-tävling. Är du sugen på att vara med så är det bara att kika in och anmäla sig. Kram
nouw.com/eswensson