Vi unnar oss i Göteborg

Inlägg i samarbete med Skönhetsfabriken

Jag tänkte nu passa på att avslöja att better bodies challenge inte blir min enda tävling för säsongen 2019! Jag kommer nämligen att kliva upp på scenen en månad efter min första tävling, 27 april på BOS (Battle of sweden) i Borås! Eftersom jag ändå lagt ner sådant slit med kost och träning sen i Augusti så känner jag att det är lika bra att passa på att ta två tävlingar när man ändå är igång. För vem vet när denna chans kommer nästa gång?

Eftersom tävlingen den 27 april är i Borås bara några mil från Göteborg så tänker jag och min syster absolut passa på att besöka storstaden Göteborg när vi ändå är där nere över helgen. Något som vi tänkte unna oss när vi är nere i göteborg och jag har genomfört min 2a tävling är en dag på spa med lyxiga behandlingar. Vi har därmed hittat fram till ett stället som heter Skönhetsfabriken som föll oss i smaken direkt. Stället ligger centralt och de erbjuder en plats där man verkligen kan lägga fullt fokus på sig själv och brinner för hälsa och välmående. Det som jag gillar med Skönhetsfabriken är att man kan gå till en enda plats för att lyxa till det i vardagen eller bara för att må bra eftersom ''salongen'' erbjuder träning i form av PT ellr grupppass, kostrådgivning, spabehandlingar, make-up, fransar/bryn och frisör. Det innebär en salong för många ändamål som gör att vardagen känns lyxig men också funktionell då man slipper springa till olika platser.

Jag känner verkligen att jag vill unna och belöna mig en rejäl massagebehandling för det kommer jag att vara värd! Eftersom vi två systrar kommer att åka ner tillsammans och är lika dåliga båda två att gå på spa och unna oss just dessa saker kommer vi att sikta på en Duobehandling som innebär att vi får njuta av en behandling båda två tillsammans och där vi får välja mellan massage, manikyr eller pedikyr. Vi tänkte därmed sikta på massage och pedikyr. Eftersom Skönhetsfabriken inger en inbjudande blick redan på deras hemsida och med deras mål om att investera i sig själv i både hälsa och skönhet tycker vi att det är en plats att spendera en dag på för lite belöning för ett hårt slit.

Gillar

Kommentarer