Växer aldrig upp

Spelar än idag The sims och har gjort de ända sedan 2000 då det var de året som spelet släpptes. Antar att sims har samma inverkan på oss tjejer så som GTA verkar ha på killarna. Märker att en hel del killar i min ålder fortfarande spelar GTA och är lika beroende och intresserade av det spelet idag som då.

Nu år 2014 dvs 14 år senare lever fortfarande The sims kvar och i höst så släpps The Sims 4 som ska vara ett mer verklighetstroget spel där simmarna ska kunna göra ansiktsuttryck, ha mera känslor och se mer verkliga ut. Enligt min åsikt så tror jag att det därför kommer att bli ett intressant och förmodligen ännu bättre och roligare än förgångarna The sims, The sims 2 och The sims 3. De tråkiga är ock att spelet kostar runt 500 kr så det är kanske inte den roligast utgiften som tjej att lägga pengarna på om man inte är beroende av det som jag en gång va.

Jag kommer i alla fall vilja ge detta spelet en chans och hoppas på att någon butik kör nått extrapris dagen då det släpps så att inte plånboken blir allt för tom.

Vad tror du om The sims 4?

Gillar