To do #part one

Kommer under en tid framöver att publicera inlägg på ca 100 saker som jag vill/ska göra innan jag dör. Jag kommer att blanda uppläggen så vissa dagar kommer det bara upp en sak medan andra dagar kan bjuda på fler. Så håll utkik efter spännande läsning på vad just jag vill göra innan jag dör.


1. Havsfiske.
Det har för mig alltid varit en stor dröm. Att få åka iväg på en båt någonstans i ex Medelhavet eller liknande (ej Skandinavien då jag anser att det inte är ''riktigt'' havsfiske) och få hänga på ett bete och kasta ut. Att få känna spänningen om och när det hugger och vad det är som hugger på kroken. Jag själv ha alltid drömt om att få upp en haj, förmodligen då min rädsla för hajar är stor så skulle det vara kul att få en på kroken. Detta är min absoluta största dröm att få göra i mitt liv. Något jag drömt om sen jag fick mig ett fiskespö för första gången. Kanske låter konstigt att fiske skulle vara den absoluta största drömmen eftersom att jag är tjej, men jag jag älskar att fiska! Finns faktiskt inget mer avslappnande för kropp och själ. 

2. Azorerna 
Det är absolut en plats som jag ska besöka under mitt liv. Att vandra i de vackra och underbara bergen med fin och njutbar natur. Se bilden ovan. Att få bo på ett hotell med en utsikt som denna där man bara kan vara och njuta av den härliga havsbrisen tillsammans med naturen. Vad skulle sitta fel i att få vara där just nu? Vet egentligen inte vart denna drömmen kommer ifrån. Just Azorerna har funnits någonstans i mig sedan jag va ca 15 år och hade då inte ens ett bilder från stället. Jag bara visste att dit ska jag. När jag sedan började läsa om platsen och titta på bilder så kände jag direkt att detta är min plats, hit ska jag. Ett litet plus skulle vara att få gifta sig där vid ett underbart vattenfall.

3. Dyka
​Jag är livrädd för hajar och hatar därför djupt och mörkt vatten. Tycker inte alls om att bada ute mitt på havet från en båt. Men för ett år sedan tog vi en båttur till PHI PHI öarna i Thailand där vi fick låna snorkel och cykop. Trodde aldrig att jag skulle våga det utan att rädslan av att kanske bli uppäten av en haj skulle ligga i. Väl nere i vattnet så var det helt underbart och fantastiskt. Det var om i en dröm. Känslan av att se fiskar som man bara sett i ''hitta Nemo'' på riktigt där bland korallreven går inte att beskriva. Jag fick aldrig nog av den underbara värld som gömde sig där. Jag skulle därför vilja övervinna min rädsla ännu mer och dyka på riktigt med syrgastub och hela köret, på djupt vatten. Det skulle ta tid innan jag vågade hoppa i men när jag väl gjort de, ja då kan jag till och med äga nu att jag skulle älska det. 

Gillar

Kommentarer

Mandii
Mandii,
Vilken fin blogg! Kolla gärna in min och ställ en fråga i frågestunden!:) Kram Amanda
nouw.com/mandii