Tips inför alla hjärtans dag

Sponsrat inlägg i samarbete med Getpersonal

För mig är alla hjärtans dag en dag där man hyllar kärleken och så även den dag jag om min sambo förlovade oss för sex år sedan. Jag vet att flera av er där ute inte alls ser alla hjärtans dag som något positivt och är väl medveten om att flera sitter själva, utan sambo, eller på grund av att du förlorat någon i din närhet. MEN, jag anser att alla hjärtans dag inte alls bara behöver handla om kärlek mellan två personer, i ett förhållande. Jag tycker att alla hjärtans dag ska stå för kärlek ren allmänt, vilket kan innebära den kärlek man känner till någon i sin närhet, en familjemedlem, en vän, ett djur eller varför inte kärlek till sig själv? Kärlek för mig är något som alltid bör hyllas till alla människor och inte minst till sig själv! Denna alla hjärtans dag kommer jag därmed att hylla och sprida kärlek till mig själv, för att ge mig själv lite positiv egenkärlek, eftersom man sällan ger sig själv det.

14 februari som är den dag då självaste alla hjärtans dag infaller är en dag som innebär en förening av personer i hela världen av människor för att hylla varandra och ge den kärlek som man har. Och eftersom jag vet att många bävar inför dagen, tänker på dagen och får ångest av dagen för att man inte vet vem man ska spendera dagen med eller vad man ska ge bort. Jag kommer därmed att spendera dagen hemma, i självkärlekens tecken. Jag behöver sända kärlek till mig själv och vill visa för alla att det inte bara handlar om kärlek mellan förhållanden utan ALLAS kärlek ska hyllas oavsett till vem eller vad den riktas till.

Jag kommer i år att köpa en alla hjärtans dags present . Detta år är den till mig själv. Jag har länge undrat vad jag ska köpa men kom tillslut på att jag vill ge mig själv en personlig gåva som faktiskt känns både äkta och intimt. Därav kommer jag att inhandla ett graverat smycke med ett vackert budskap från Getpersonal. Ett smycke med ett budskap som hela tiden ska påminna mig om hur stark jag är och att det är tillåtet att känna kärlek till sig själv. Jag VET att man behöver det oftare än man tror och ibland behöver man bara acceptera det för att faktiskt förstå det. Hos Getpersonal hittar man ett utbud med fina och lyxiga alla hjärtans dags-presenter till honom och henne och därav blev det mitt förstahandsval detta år. Därav kan jag rekommendera Getpersonal till dig som också vill köpa en present till din pojkvän eller flickvän då de har något för ALLA!

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
ÅH tack för tipset!! 😃
nouw.com/emmamehrali
elllensvensson
elllensvensson,
😍😍❤️❤️😍😍❤️❤️
nouw.com/elllensvensson