Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93

The one I will beat 2017!

Ett nytt år med nya möjligheter vilket också leder till att den ny resa både fysiskt och psykiskt är på sin väg. Jag ska inte säga att jag är missnöjd med hur jag ser ut eller är i dagens form. Jag är hellre stolt över den jag är och över den resa som jag gjort sedan 2014. Nu vill jag i stället fortsätta träna för att hålla mig i form och testa saker och ting för att se hur kroppen reagerar och för att se hur kroppen faktiskt kan förändra sig bara med hjälp utav viljan och tron på sig själv. Eftersom jag läser till personlig tränare och kostrådgivare så anser jag att det är otroligt givande för mig att testa mig fram för att se hur min kropp reagerar under olika omständigheter för att i framtiden kunna hjälpa alla er där ute på bästa sättet utan att behöva göra saker som man själv inte tycker är roliga eller förbjuda sig mot saker som man vill ha.

Jag har sedan en tid tillbaka övervunnit mina hjärnspöken, ja nästan i alla fall, jag tror tyvärr inte att man kan övervinna dem helt, men jag vet att man kan lära sig att kontrollera dem! Detta år har jag inte någon idol eller målbild på hur jag skulle vilja se ut, dvs en dröm om en annans kropp. Jag vet nu väl att resan är min och ingen annans och att det som jag åstadkommer med min kropp kommer inte ge samma resultat som hos någon annan. Jag har därför kommit fram till att det är onödigt att stirra min blint på hur mina förebilder ser ut och låta mig själv tro att jag en dag kommer att se ut som dem, bara jag lägger ner tiden. För så fungerar det inte. Dessa människor har gjort sina resor med sina kroppar och jag gör min resa med min kropp. Det är även det jag vill visa för er för att kunna hjälpa er att kontrollera era hjärnspöken framöver för att allt ska bli möjligt och så att alla dina drömmar skall kännas närmre i och med att du kan puffa undan de negativa tankarna och ersätta dem med nya och positiva! 2017 är ett år där man ska våga drömma och tillåta sig att drömma. Jag kommer att göra det och kommer därefter se till att flertalet av mina drömmar uppfylls och inte blir nedtryckta utav de dumma hjärnspökena! Jag vill att vi tillsammans hjälper varandra att våga drömma och uppnå sina drömmar under det kommande året. Jag vill vara den drivkraft som jag vet att jag kan vara och samtidigt hjälpa er att finna drivkraften i er!

Vad drömmer du om att uppnå 2017?
Vad skall du ''vinna'' över?

Kom igen och dela med er! Jag vill att vi ska kunna ha en plats här på min blogg där vi tillsammans hjälper varandra framåt mot nya höjder i hoppet om att lyckas!
Därför ska vi nu tillsammans hjälpas åt att uppnå dessa drömmar och visioner så att vi kommer ett steg närmre mot att överta och kontrollera våra hjärnspöken!

Gillar