Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93

Tack vare bloggen...

Tack vare min egna blogg har jag fått en ''vän'' att dela med mig av saker och utrycka mina känslor. Känslor och saker som jag ansett varit för jobbiga för att prata om face-to-face med någon. Bloggen har hjälpt mig att öppna upp vissa delar av mig själv som jag inte riktigt trodde fanns. Därmed har bloggen i sig gett mig en anledning till att våga göra saker som jag aldrig tidigare drömt om. Bloggen har för mig varit en person/ställe/dagbok dit jag kan vända mig och dela med mig av saker som jag behöver släppa från mitt inre. Men bloggen har inte bara varit en person som jag kan öppna upp mig för utan och också fungerat som en motiverande och inspirerande motor för mig själv. I bloggen har jag kunnat dela med mig av mina viktresor, träningsprogram, drömmar och visioner utan att bli dömd genom knepiga ansiktsuttryck som säger tvärt emot orden som kommer ut ur munnen på personen mitt emot mig. Bloggen för mig har varit en person helt utan krav på mig, en person som hela tiden finns där för att ta emot det som jag behöver berätta och en person som inte har vare sig en åsikt eller krav på det som jag gör, samtidigt som den har fungerat som en budbärare för att dela med sig av mina tankar, känslor och resor till er som är mina läsare.

Tack vare bloggen har jag fått dela med mig av mitt liv, min träning, mina resor och mina drömmar till människor i hela världen. Jag får skriva av mig om saker som kan vara både jobbiga och svåra att sätta ord på. Jag har kunnat nå ut till personer och kunna hjälpa personer i hela världen med saker just för att jag vågat skriva ner det. Jag har tack vare bloggen vågat öppna och lyfta saker som faktiskt hjälper fler än bara mig. Tack vare bloggen har jag under flera tillfällen fått agera livscoach vilket är en dröm och en stor målpelare för mig. Att kunna hjälpa andra människor med livet, tankar, drömmar, visioner, viktuppgång, viktnedgång eller vad det nu kan vara är för mig A och O, utan bloggen hade inte det varit möjligt.

#nouwautumnchallenge

Gillar