Startbevis

Igår kom mitt startbevis till Asics Stockholm Marathon och det börjar kännas overkligt. Det är drygt ett år sedan jag anmälde mig till loppet med tankarna om att det är långt dit och jag kommer hinna träna och springa mycket innan det. Nu sitter jag här och funderar på vart tiden tog iväg. Jag hann inte träna så pass mycket jag hade trott. Men utifrån detta så kommer jag göra det bästa av situationen och ta mig igenom 4,2 mil helt utan press på mig själv mer än att jag ska gå i mål. Detta blir mitt livs första marathon och trotts att jag inte alls har tränat som jag borde ser jag fram emot det och ser mig själv lyckas genomföra detta. Följ mig nu under de sista dagarna fram till 2 juni för att hänga med på mina dagar innan loppet!

Gillar

Kommentarer

tigerhonan
tigerhonan,
Lycka till! Jag känner igen känslan med att man tror man ska hinna förbereda sig mycket så springer tiden i vägen snabbt. Samma här med vårruset om två veckor och har sedan jag anmälde mig i februari trott att jag ska hinna gå en massa men snart är det här 😊
nouw.com/tigerhonan
Ronja ,
Försök få in ett långpass på kanske 1,5 h eller nåt, bara för att känna på hur det är att springa länge, hur kroppen reagerar, vad som händer i huvudet osv. Om du inte sprungit med ryggsäcken innan så kan du ju testa det på samma gång. Se hur det känns och hur det är att dricka vatten medans man springer 😊 Lycka till Jemmpan, du klarar det!
www.ronjanorlen.se