självförtroendet svackar

Trots att jag tog min universitetsexamen i Onsdags känner jag mig nere och mitt självförtroende svackar.
Just nu spelar sinnet extrema spel med mitt inre och jag känner inte att jag duger just nu. Jag tycker att det är viktigt att våga visa upp att jag inte alltid har humöret i topp utan att det finns dagar och veckor där jag faktiskt mår pyton. För mig är det skönt att veta att man inte är ensam om sina känslor och jag delar därav med mig om detta för att du inte ska känna dig ensam. För det är just det man aldrig är, ensam. Man är inte ensam om att inte orka träna, inte se ut som andra influencers gör, inte leva upp till motot, inte äta den kost man egentligen tänkt sig. Men allt det är okej! Man ska inte behöva stå själv i dessa känslor.

För mig handlar det om resan efter bikini fitness. Så många tjejer som tävlat visar upp så positiva och glada sidor att den kampen jag har gör att jag känner mig misslyckad. För detta är inte lätt och jag kan inte förstå hur andra gör för att ha det sådär lätt som de ser ut att ha. Jag kämpar dagligen med detta, hur min kropp ser ut, att äta rätt, att ta mig till gymmet och så vidare. För mig är detta jobbiga delar i vardagen just nu och jag kämpar dagligen med att försöka acceptera mig själv.

Jag tycker att det är så ofta man scrollar runt på sociala medier och alla visar upp sina bästa sidor. Alla är glada och lyckliga. Alla tar de där perfekta bilderna varje dag och lyckas både äta och träna strikt och mår ändå bra hela tiden, Vilket ofta kan få mig själv att tänka att det är något fel på mig själv, precis som jag gör idag. Det som är viktigt att belysa för båda mig och dig, ALLA har ett eller annat problem i sitt liv. ALLA har något som tynger ner en och som gör att man mår dåligt. Det som skiljer dessa människor från andra är att dessa människor inte visar upp de dåliga dagarna. De visar upp det sociala medier anser sig vilja ha. MEN jag tycker att det är så viktigt att kunna visa upp alla sidor, för det är så livet är!

Gillar

Kommentarer

StarOfUsA
StarOfUsA,
Men woow, formen 👌🏼
nouw.com/starofusa
hundrakanslor
hundrakanslor,
Känner igen känslan, under veckan har jag inte ens orkat ta mig till gymmet eller äta optimalaste bästa. Allt pös ur mig och kände att det fick vara så denna veckan, det kommer nya tag igen. Du är grym finis!
nouw.com/hundrakanslor
sofiaphakdeeyut
sofiaphakdeeyut,
Jag hålller med dig helt och hållet!!! Heja dig!!!!
nouw.com/sofiaphakdeeyut
Jaxhusen
Jaxhusen,
Så klok! 😍
nouw.com/jaxhusen
by_anniess
by_anniess,
Underbart skrivet! Håller helt med. Ingen lever ett perfekt liv, viktigt att komma ihåg<3
nouw.com/by_anniess