Nya inlägg

  Same shorts - different thoughs

  Samma shorts, samma tjej, bara en hel dela massa kilon lättare, en mycket mer hälsosammare kropp och en mycket mer framåt tjej som nu tror på sig själv .

  Bilden till höger togs i Augusti 2014 på vår solsemester i Alcudia, dvs två månader innan jag började min viktnedgång och livs resa mot en fitness kropp. Bilden till vänster tog jag för en vecka sedan, 15 maj 2015. Jag vet att det har blivit en stor skillnad på mig och min kropp, men att faktiskt få se det och känna det när jag tog på mig förra årets favoritshorts var helt otroligt! Shortsen var liksom för stora precis över allt!

  Denna känslan för mig var och är obeskrivlig och ni som går och har gått igenom en resa som jag gör just nu förstår hur detta känns. Även ni som inte fått uppleva detta just för att det inte behövs, du inte vill eller något helt annat kan säkert tänka dig känslan jag kände.

  Med dessa bilder vill jag inte peka på att jag var ful innan utan jag vill visa vad jag lyckats med, att jag vann över mig själv, att jag kunde göra en skillnad bara jag bestämde mig för det. Jag har skapat ett självförtroende som jag inte hade innan. Jag själv mådde inte bra varken psykiskt eller fysiskt med den kroppen jag hade då jag var lite överviktig innan jag började med denna resan, men jag skämdes aldrig för mig själv, jag gick i bikini och levde precis samma liv som jag gör idag, bara det att min kropp orkar med mig idag. 

  Under resans gång har jag lärt känna mig själv, fått en självkänsla och ett självförtroende som är hästlängder bättre än innan. Jag har slutat jämföra mig med andra och förstått att den enda man kan jämföra sig med är sig själv. Jag har vuxit i mig själv och fått känna att jag kan allt om jag bara bestämmer mig. Vikten är därför för mig bara ett plus då jag själv vunnit så otroligt mycket mer inom mig än bara utseendet, jag vann över mig själv och har fått lära känna mig själv mer än någon annan fått göra.

  Gillar