Same clothes different months!

Januari 2015

September 2015

70,5 kg

59 kg

Jag själv tycker alltid att det är kul att jämföra bilder på mig själv för att se hur långt jag faktiskt kommit. Att ställa sig på en våg är för mig egentligen inget betydande alls då vikten för mig inte har en betydelse. och ofta kan missvisa på hur din faktiska kropp ser ut. Att se sig själv i en spegel dag för dag är förvirrande och ger min negativa tankar då man aldrig ser förändringen i sig, bara nuet och inget annat. Man ser bara en utsida.

Att då kunna fota sig själv, vecka för vecka, månad för månad, år för år ger mig själv verkliga bilder på vad jag åstadkommit. Jag får ett ''kvitto'' i form av en bild på mig själv. En bild som visar så otroligt mycket. En bild som inspirerar mig själv och får mig att se det positiva i den kampen som är jobbig och hård.

Hittade mina ''gamla'' träningsbyxor och topp som jag bara tog på mig den första Januari och blev aldrig någon mer gång. Passade då på att fota hur jag såg ut i plaggen den första september då jag sedan innan visste att bilden med dessa plagg fanns på Instagram. Vad är då inte roligare än att jämföra sig själv? Ovan kan ni då se mitt resultat. För mig är det en grym förändring och en förändring jag lever på och vill få mig att fortsätta! Inte fortsätta att gå ner i vikt utan fortsätta få en vältränad kropp men muskelkonturer och en kropp som jag själv vet att jag förtjänar och en kropp som speglar mig själv och tar ut det bästa i mig.

Gillar