Pump/stryka

Detta blev en sådan vecka där min planering inte höll till 100% utan har fått omfördela min träning på två av dagarna hittils. Men så funkar det i livet och man får försöka ha backup planer i huvudet för just sånna här gånger. Men vad är det då som gått snett och hur löste jag det?
Måndagens plan var att träna fotboll, tyävrr så blev träningen inställd så jag tog mig en 6 km powerwalk ist, vilket blev bra nog träning den kvällen på grund av kraftig vätskebrist sedan mallorca. Tisdagen gick som planerat med fotbollsmatch, super roligt! Onsdagen var planerad till fotbollsträning, men den blev inställd denna gånen med så passade på att träna lättare styrka för mage och rygg och begav mig sen ut på en 4 km powerwalk.

Idag gick träningen preics som planerat. Jag tog mig iväg på pump/styrke passet som planerat trots att jag har sådan extrem träningsvärk i hela nedre delen av kroppen sedan matcen. Är nästan rädd för att försöka ta mig upp ur sängen i morgon, haha! Måste passa på att säga att pump/stryke passet var ritikgt roligt och givande för min del eftersom övningarna är mycket lik den som jag gör hemma i vardagsrummet. Så skunt att kunna pupma hela kroppen med tyngre vikter på en timma nån gång sådär! Ser verkligen fram emot hösten och vad träningen har att erbjuda! Har även en överaskning om hösten för er, men ni får hålla ut ett tag till innan jag berättar!

Nu ska jag avnjuta grillad kyckling och potatisklyftor som ''afterworkout'' tillsammans med P. Vi ses!

Hela min outfit kommer från ICANIWILL .
Jag har storlek S på byxorna och XS på toppen.

Gillar

Kommentarer

fannyvinskar
fannyvinskar,
Grymma du!! Icaniwill har ju så snygga kläder!
nouw.com/fannyvinskar
gabriellamandas
gabriellamandas,
Har du några bra övningar för att få bort de söta bröstvalkarna som är under brösten?
nouw.com/gabriellamandas
jennifereriksson
jennifereriksson,
Hej ! Jag kommer att skriva ett svar på din fråga i ett helt inlägg här på bloggen! Så håll koll 😃
nouw.com/jennifereriksson
gabriellamandas
gabriellamandas,