Pump that booty!

Min träningskompanjon har dragit på sig en förkylning så pass att hon inte kan träna. Vi bestämde då oss för att pausa BBG denna veckan och i stället börja med vecka 10 på måndag nästa vecka, eftersom vi gör detta tillsammans. Jag är inte ledsen för det utan kan då i stället koncentrera mig mer på LISS och lättare styrka med mina favoritövningar och även men olika typer av vikt, både tyngre som lättare, med färre och fler reps.

Startade dagens träning med 30 minuter LISS på gåbandet och avslutade sedan med dess två övningar som ni kan se nedan. 15 reps * 3 set med 25 kg vikt på varje övning.
Hoppas på att hinna med en power walk tillsammans med hunden efter att jag uträttat ett ärende om tiden finns kvar innan det är dags för sängen.

Weighted sumo squats

Deadlift

I morgon ska jag försöka ger er fler tips på några av mina favoritövningar för ben, rumpa, rygg och armar eftersom det är muskelgrupper som jag tänker fokusera på under morgondagens pass som då kommer bestå av betydligt mer styrka än idag.

Stay tuned!

Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Grymt !! 😊 Körde ben igår jag, så dom är lagom möra idag. 😉

Du som är tränings och hälsointresserad... Det är så att jag är hälsocoach samt att jag jobbar med kvalitativa produkter baserade på ekologisk aloe vera, och jag söker drivna personer med intresset för hälsa och skönhet som skulle vilja bli del i mitt team. Känns som du kan vara en av dom jag söker! Mejla mig: [email protected]
nouw.com/sandrabergmanfit