Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93

Pappas dotter

Det är faktiskt roligt och fascinerande hur mycket en fader gestalt verkligen betyder för en tjej som barn och hur mycket man verkligen ser upp till den. Hur man visar detta som barn varierar, jag valde att stjäla hans saker och klä ut mig i dem dagligen.

Pappa var verkligen min största idol som liten (tiden innan markoolio) om man ska tyda alla bilder från foto albumen som mamma tagit. Ena dagen springer jag runt med pappas rinkbandy utrustning, hjälm, klubba och en alldeles för stor tröja medan andra dagar skulle jag absolut ha hans enormt snygga mössa som inte alls var för stor för mig. Hann inte scanna in de alla roligaste bilderna så det kommer verkligen att dyka upp fler spännande bilder framöver som visar hur jag såg ut i hans då helhäftiga saker. Hade också en period när jag var ca 8 år när jag skulle bli hockey proffs, förmodligen bara för att pappa spelade rinkbandy när jag var liten och missade inte en enda match! Tyvärr blev det ingen skridskoåkare av mig utan en som i stället springer på en enorm grön gräsmatta efter en boll, turen hade jag där också att pappa blev min tränare! Något jag är stolt för än idag.

Gillar