Nya trådlösa hörlurar

Fick hem ett par nya trådlösa hörlurar från Jabra för ett tag sedan. Etfersom jag aldrig tidigare haft ett par helt trådlösa hörlurar som dessa hade jag inte några förväntningar på dem, men jädrar vad jag blev överraskad jag blev när jag stoppade dessa små pluppar i öronen på gymet!

Har alltid trott att dessa små pluppar som man ska ha i öronen lätt trillar ur, men så var INTE fallet med dessa! De satt som en smäck i örat under hela passet även fast jag avsluta med ett intervall pass på löpbandet! Själva pluppen som man ska stoppa in i öran är rätt liten och ska sedan vridas till ett halvt varv, vilket gör att den sätter som en propp i örat och sitter som gjutet! Något som jag gillade starkt med dessa hörlurar är att de håller ljudet utifrån borta otroligt bra, jag behövde inte bli störd av annan musik eller andra ljud på gymet utan kunde gå in i min egna lilla bubbla!

Ytterligare en sjukt positiv sak med lurarna är att de har en app som man kopplar samman med telefonen där man kan uppdatera hörlurarna, styra och ändra musikens ljud, dvs en equalizer (något jag dock inte förändrat på grund av det otroligt bra ljudet som grund, med både diskant och bas!) samt att man kan stänga av och på medhörning, hur bra är inte det!? Jag kan alltså välja om jag vill höra vad någon säger på gymet, när jag känner för det utan att behöva ta ut plupparna ur öronen!?

Jag blev helt såld på dessa trådlösa hörlurar och har för mig varit ett måste att ha i jackfickan varje dag för att kunna använda dem på min promenad, gymmet eller stadsrundan. Jag ska vara ärlig med er och säga att jag är rätt kinkig när det kommer till hörlurar och musik. Hörlurar ska låta bra, de ska sitta bra, de ska vara sköna och man ska kunna ha en lång batteritid, och dessa klarar sig extremt bra och är ett helt klart värt köp! Hörlurarna i sig har 5 timmar batteritid och den lilla lådan som man förvarar hörlurarna i fungerar som ett externt batteri och har en batteritid på 15 timmar. Vilket innebär att varje gång du stoppar tillbaka hörlurarna till den stilrena och praktiska lådan så laddas hörlurarna upp igen, vilket därmed försäkrar dig om att du alltid har batteri och musik i öronen!

Jabra Elite 65t har utsätts till best i test i både Aftonbladet och TTs stora test, de är ett par trådlösa hörlurar med upp till 15 timmars batteritid, de kan alltså användas hela dagen. De är skapade för att leverera den bästa möjliga kvalitén för samtal och röststyrning, de fungerar förstås även utmärkt om du vill lyssna på musik. De sitter skönt i öronen och har dessutom en snygg design, för mer info klicka in dig här (klick)

​#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Åh vilka smarta och praktiska 😃
nouw.com/jenniferofhbg
lindholm
lindholm,
har hört så mycket bra om Jabra lurar, sen är dom ju sjukt snygga också!
nouw.com/lindholm
erikssontowa
erikssontowa,