NY INRIKTNING INSTAGRAM

2021 byter jag inriktning på mitt instagram konto. Detta kommer numera att bli ett konto som genomstrålar mig själv, Jennifer.

Jag har under en tid haft ångest över mitt konto. Ångest över att inte ha nya träningsbilder att lägga upp. Ångest över att flödet inte flyter samman med min inriktning. Ångest över att inte kunna lägga upp bilder från hela mitt liv för att de inte passar in. Ångest för att kontot inte duger som det är. Ångest över att inte posta något alls på flera dagar för jag inte har ‘’rätt’’ material. Därmed har jag tagit beslutet att detta konto inte måste något! Kontot ska kunna innehålla hela Jennifer och inte bara en liten del av Jennifer, för jag är så mycket mer än bara träning. Jag är ju också fiske, foto, snart mamma, friluftsliv, resor och så mycket mer! Men självklart kommer träning fortfarande vara en del av kontot.

Måste erkänna att det kommer kännas otroligt skönt att kunna posta om hela mig i både flöde och storys utan att behöva känna prestationsångest över att kontot måste växa i den träningsrelaterade nischen. Nu kommer ni få följa hela Jennifer och den hon verkligen är. Det kommer bli personligt, vardagligt, knäppt och helt utan ångest.

Jag hoppas att ni vill följa med mig på den här resan!

INSTAGRAM: @jennifereriksson93 (klick)

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,