Nu kör jag igång på riktigt!

Ni som följer min blogg vet en förut att jag påbörjade ett tränings program från Kayla Itsines. Hann köra det i 3 veckor och kulle precis påbörja vecka 4 då en rejäl förkylning slog till. Tappade sedan suget på styrketräning och har nu i 7 veckor bara tränat kondition på crosstrainer och PW ist. Jag har ändå fotat mig själv under dessa veckor med kondition och kikade på dem nu i helgen. Och med glädje så såg jag skillnad på mig själv trotts att jag bara tränat kondition 30-45 min ca 5-6 gånger i veckan och inte ändrat några som helt matvanor. Därifrån kom en kraft jag inte haft förut som gör att jag vill gå in för detta nu,

Jag har nu bestämt mig för att köra igång med detta nu igen då viljan finns där på riktigt till att förändra mitt liv. Idag startade jag därför med pass nr 1 på vecka 1. Jag kommer nu 12 veckor framöver att köra dessa pass på riktigt för att nå mitt inre mål. Jag kommer att följa träningen som Kayla lagt upp men jag kommer inte att gå på någon diet under dessa 12 veckor utan kommer att äta som jag gjort under de sista veckorna med konditionsträning.

Eftersom jag inte trivs i bikini eller liknande som det är idag så kommer inga före bilder läggas upp för en jag slutfört de 12 veckorna. Då kommer det i stället före och efter bilder på en och samma gång samt en sumering om hur det gått för mig. 

Håll självklart utkik efter träningstips från hennes pass under dessa veckor då jag kommer att bjuda på några godingar under tiden. 

Gillar