My favorite AB-workout's

Delade för några dagar med mig av mina bästa/favoritövningar så tänkte därför passa på att ge er lite tips på några av mina favoritövningar för ''le ABS'' -magen, ut i fall att du skulle ha idé torka för just denna muskelgruppen. Dessa övningar nedan är några som jag genomför i princip varje vecka och är också de som jag gillar bäst utav de som jag få testa på via mitt BBG träningsschema. Vissa av dessa övningar är verkligen döden för magen och det bränner riktigt bra på slutet.

Varför inte testa på ett helt pass på dessa sex övningar i tre - rundor med 15 reps per övning? Eller kört 15 reps per övning i 30 - 45 minuter och se hur många varv du hinner!

Workouts for le ABS

Russian twist - Med vikt. Sitt på rumpan med benen i luften. Vrid överkroppen och vikten från sida till sida.

Bicycle crunch - Liggandes på rygg och ''cykla'' i luften. Höger arm mot vänster ben och tvärt om.

Leg raise with hip lift - Liggandes platt på golvet, lyft benen rakt uppåt och lyft sedan höften/nederdelen av kroppen uppåt när benen är 90 grader.

Sit ups - Sit up med raka ben mot golvet. Använd gärna vikt vid bröstet.

Jackknife sit up - Ligg på golvet med armar och ben raklång. Lyft ben uppåt mot 90 grader och samtidigt som du gör samma sak med överkroppen. Övningen fungerar på samma sätt som en fällkniv.

Heel touch - Ligg på golvet med böjda ben och fötterna i golvet. För sedan överkroppen mot sidan för att nå höger arm i höger häl och tvärt om.

Give it all in!

Gillar