Motivation från sociala medier

Motivation är en av de svåra sakerna att finna och ständigt ha hos sig när man vill nå ett mål. Hur man hittar motivation skiljer sig från person till person och är därför något som alla måste testa sig fram med. Jag har tidigare gjort ett inlägg med olika tips på hur man kan få motivation och sedan fortsätta vara motiverad i sitt tränande. Idag tänkte jag därför visa er en plats där man kan finna motivation och som också är bland den största motivationen för mig. Nämligen sociala medier. Dessa medier, Instagram, Snapchat och Youtube är för mig platser där jag dagligen hittar ny motivation och platser där jag även får min motivation att behålla sig. I dessa sociala medier kryllar det av konton som jag tror kan inspirera oss alla på ett eller annat sätt. Ibland kan det dock ta tid innan man hittar det rätta kontot för just en själv. Därför lägger jag ner ganska mycket tid på att söka inspiration på dessa källor eftersom jag vill följa människor där alla inlägg inspirerar mig och människor som har ett gott budskap med sig. Jag vill följa människor som är ärliga, hängivna och som tror och brinner på det som de gör. I mitt sökande har jag därför hittat en av min största motivationskälla. Nämligen Hanna Öberg.

Detta är en tjej som jag följt sedan en lång tid tillbaka och får mig alltid att dra ett leende på läpparna och känna att jag också kan lyckas. Hon inspirerar och motiverar mig dagligen eftersom hon delar med sig utav sig själv personligen så som den träningstjejen hon är. Varje gång jag själv känner mig opeppad på träningen eller dylikt så surfar jag alltid in på hennes konto för att få inspiration och kraften till att vilja. Och tro mig, varje gång hjälper det, oavsett tid på dygnet! Om jag någon skulle få en chans att träffa en av mina största förebilder för att hänga en dag och träna med så skulle Hanna vara mitt första val just för att hon är en sådan inspiration för mig. En sådan inspiration som får mig att vilja göra det jag själv brinner för och som ständigt utstrålar en glädje kring intresset där hon också är nöjd för hur hon är och vem hon är. Denna tjejen har definitivt vunnit över sina hjärnspöken och det är bland det häftigaste som finns!

För några dagar sedan postade Hanna en video på Youtube och sin blogg som inspiration inför träningsåret 2017. Denna video fångade verkligen mig och jag vill därför dela med mig utav denna video med er i hopp om att den inspirerar er lika mycket som den inspirerar mig!

Gillar