MITT LIVS AVSLÖJANDE

Kan nu avslöja syftet med min resa ner till Stockholm!
Jag har fått äran att delta i Team fitness by aspen 2019 tillsammans med de underbart härliga tjejerna nedan och med Caroline Aspenskog som coach. Detta innebär att jag kommer att debutera i bikini fitness våren 2019 och vi hade vår kickoff nere i Stockholm i går Söndag. Jag är så extremt lycklig över att jag fått denna chansen att få delta i detta underbara team med kanske den bästa coachen man kan ha för att ta mig mot min debut. Jag har under några år nu drömt om att ta min träning till nya höjder och utvecklas som person i mig själv och i träningen. Nu har jag vågat ta steget framåt och jag är både stolt och glad över att jag vågat göra det. Vi är så rädda för att misslyckas med det vi vill göra så att rädslan om ett misslyckande övervinner vårat mod till att testa. Denna gång ska inte rädslan för att misslyckas få vinna över mig utan jag ska verkligen ge allt i tron och vetskapen om att jag kommer att lyckas med detta för att kunna ställa mig på scenen och göra min debut 2019! Detta kommer verkligen att bli en av mina livs häftigaste saker jag gjort tillsammans med att springa ett marathon. Jag vill se hur jag och min kropp kommer att både utvecklas och förändras genom resans gång för att kunna uppleva både min vanliga träningskropp som jag är idag och den atletiska tävlingskroppen som jag kommer att ha inför och under tävlingen på scenen för att sedan gå tillbaka till en vardaglig kropp igen! Utvecklingen däremellan kommer att bli häftig och lärorik!

Jag hoppas verkligen att ni vill följa min resa mot detta för jag tror att det kommer att bli en riktig berg och dalbana men som kommer att resultera i något otroligt häftigt!
Vill ni vara säkra på att inte missa något så följ min instagram: JENNNYFER där jag kommer att uppdatera dagligen med inlägg och storys. Nu gör vi det här!

Gillar