Mina 7 favoriter

Favorit tränings redskap?
Oj! Svårt att bara få välja ett redskap! Men om jag måste välja ett redskap måste det vara skivstången. Med skivstången kan man utföra mängder med övningar för hela kroppen och variationen är stor!

Bästa övningen?
För mig är bästa övningen knäböj. En övning som går att variera på många olika sätt samt en övning som går att lägga samman med andra övningar för flera olika muskler. Har dock varit dålig nu på slutet att träna ben på grund av att jag hittat kärlek till överkroppen...

Vem tränar du helst med?
Jag har ingen person som jag egentligen tränar helst med inom styrketräningen. När jag tränar styrka tycker jag bara att det är roligt med sällskap och därmed har jag inga svårigheter för någon! Förr tränade jag mycket med Natali, en person som gav mig mycket utveckling. Även träningen med Kajsa under Kayla Itsiens BBG var extremt rolig.

Gällande löpning tränar jag helst med min studiekompis Louise! Det är den enda person som jag klarar av att springa med utan att behöva känna någon press på mig själv. Tack Louise, du har gjort så oerhört mycket för mig i löpningen!

Vad lyssnar du helst på när du tränar?
När jag styrketränar kan jag lyssna på allt! Ofta blir det en blandning av rock och typiska sin along låtar. Dock går jag in i en bubbla när jag tränar och lyssnar egentligen inte på musiken och därmed är jag en allätare där musiken inte spelar så stor roll. Låter kanske knepigt, men så är det!
När jag löptränar lyssnar jag helst på podden: tränings podden, den ger sån motivation! Inget löppass eller sträcka känns jobbigt med tränings podden i öronen!

Vad tränar du helst i?
Styrketräning: Tights och Linne!
Löpning: Mina SWEARE shorts och ett linne

Min träningsgarderob är lika stor som min vanliga garderob så har omöjligt att välja ett specifikt plagg för mina aktiviteter. Jag väljer helt enkelt platt utefter dagens humör och känsla, ja jag har så pass mycket plagg att jag kan göra det.. Det är sjukt, jag vet... Men mina absoluta favorit tights är från Better Bodies, linne från ICANIWILL och sport bh från ICANIWILL!

Löpning är alla mina favoriter från SWEARE.

Har du någon träningsform som du är nyfiken på just nu, men inte ännu testat?
Ja, crossfit! Aldrig testat då det inte finns ett gym inom 5 mils avstånd som erbjuder det.. Jag är dock extremt sugen att testa på detta och är till 100% säker på att jag skulle älska träningsformen! Utöver detta kan jag rabbla 1000 olika träningsformer som jag inte testat och vill testa på! Yoga är en t.ex.

Hur tränar du helst?
Styrketräning: Motiverat sinne med fokus på mitt mål, glädje, halvtomt motiverat och inspirerat gym.
Löpning: Ute i naturen längs en mysig väg i skogen som sträcker sig längs en å, tränings podden i mina öron!

Listan kommer från fina Hanna Elfast ---> HÄR (klick)

Gillar