MIN förändring på 6 veckor.

Eftersom att så många fler än jag trodde blivit inspirerad av mig så har jag nu tagit mig mod till att lägga upp en ''progress'' bild på lite av min resa dvs bara förändringen av Kaylas program inte tiden innan (totalt resultat från oktober då min resa började kommer när Kaylasc12 veckor bbg är klart). Bilderna nedan kommer att visa hur jag såg ut vecka 0, dvs precis dagen innan jag började med Kaylas BBG samt hur jag ser ut efter 6 veckors träning, och allt av bara träning har alltså inte ändrat min kost alls.

Vecka 0

Vecka 6

Ovan har ni alltså min förändring. För många av er så är skillnaden kanske inte så stor, men för mig är den oerhört stor. Med bara 6 veckors träning, 30 minuter per dag, 6 dagar i veckan, utan så stor skillnad på vågen, bara 2 kg mindre, har jag uppnått detta. Helt utan att ändra min kost. Hade jag dock ändrat min kost så hade säkert resultatet varit ännu större och mina magrutor kanske till och med kunnat tittat fram. Men varför göra en förändring om man inte får äta gott när man har tränat klart? Jag skulle aldrig ha klarat av att ''förbjuda'' mig själv från mat och godsaker som jag tycker om. Jag är inte heller ute efter att bli ''smal''. Det jag söker är en vältränad och hälsosam kropp. En kropp som kan äta vad den vill men ändå må bra och utstråla energi.

Förändringen som skett under dessa 6 veckor har inte bara skett fysiskt utan också psykiskt. Jag känner mig piggare, starkare och mer självsäkrare än någonsin. Jag strutar egentligen helt och hållet i vikten nu då jag ser oerhört mycket hälsosammare ut på bilden till höger, och det är det som jag vill uppnå, vikten är faktiskt inte allt vilket jag lärt mig under denna BBG. Jag har därför under dessa veckor lärt mig att ingenting är omöjligt för mig bara jag bestämmer mig, tar det beslutet, och ger mig in på det. Jag har lyckats vinna över mig själv och komma längre än jag någonsin kunde ana. Jag har börjat tro på mig själv!

Att själv f�� titta på dessa bilder under min resa ger mig själv inspiration, vilket jag lärt mig under resans gång, att kunna inspirera mig själv! Det är någonting riktigt stort. Jag har nu enorm vilja och kraft i kroppen för att slutföra de resterande veckorna till och med vecka 12 är slutförd. När de veckorna är klara så kommer också mitt totala resultat att komma upp här. Alltså hur jag såg ut i Oktober innan jag började med detta. När jag ändå håller på så vill jag passa på att tacka Kayla Itsines för att hon gett mig den inspirationen, viljan och kraften för att kunna starta med detta.


It's in your head!

Gillar