Make it outside

Molnen tar över himlen och Söndagen och helgen går mot sitt slut. En ny vecka är på gång utpräglad av nya möjligheter och händelser. Många går på jobbet, och många är hemma. November är nu inne på sin början och det betyder att det bara är 2 månader kvar på detta år, Dags att tänka på ditt nyårslöfte sedan förra året om du hade något och se om du lyckas hålla det, om det är något du ska tänka på eller något du inte hunnit med som du kanske hinner fixa nu de sista månaderna på året.

November kan vara en rätt allmän tråkig och mörk månad så planera in något roligt att se fram emot, något att längta till så ska du se att november tickar förbi snabbare än du tror. Fixa nått i eller på huset, trädgården, åk bort en helg eller en dag, träffa vänner. Det kan vara precis vad om helst. 

Jag själv kommer att se fram emot Helsingforskryssningen därefter min födelsedag och sedan en föreläsning med Tomas Gunnarsson om att överlista jantelagen en föreläsning om hur man gör sin och andras dagar bättre genom att tro på sig själv. Och under tiden föröka hinna med att träffa de 2 underbaraste vännerna för mig. Ungefär så kommer mina höjdpunkter i November se ut.

Vad är det som kommer lyfta November månad för dig?

<
>

En stol som var till övers pyntade mamma med mossa, stenar och växter så den passar i trädgården mer. Ett tips på en enkel sak att göra ute för att få trädgården att se annorlunda ut eller ge den ett lyft. 

Gillar