Magaluf?

Sitter och planerar en veckas utlands semester i Juli/augusti tillsammans med hela familjen. ​Dvs jag och pär, bror, syster och hennes kille samt mamma och pappa. Den yngta som ska åka med os fyller alltså 18 i år. Ett av hotell vi fastnat för, eller jag fastnat för ligger i Mallorca och Palma Nova- Magaluf, men på Magaluf stranden. Dock ligger inte hotellet mitt i magaluf utan i en av utkanterna av magaluf, alltså mer mot palma nova. På bilden är det alltså det vita hotellet längst till höger (längst bort) på bilden.

Våran fråga som då uppstår här hemma är om det bara är massor av fest och ungdomar i magaluf eller om det också befinner sig ''familjer'' där. Kommer man kunna sova på nätterna osv. 

Det vi söker är att vi vill kunna ligga på stranden hela dagen lång och sen på kvällen gå ut på strandpromenaden och äta gott, sen kanske lite shopping och ev någon härlig bar att kunna avnjuta semestern på. Ja en helt vanlig svensson semester om inte annat. Men är det en sån semester man får där? Eller har magaluf dött av lite så det är en härlig ort att besöka? Vilka hotell ska man undvika att bo på eller i närheten? Ja som sagt många tankar uppstår i huvudet. 

Någon av mina läsare som varit i Palma Nova- Magaluf  eller vet om hur det är där får gärna ge tips och berätta lite mer om orten och om det kan vara något för oss?

Gillar

Kommentarer