Lyxfrukost

Har under senaste dagarna varierat min frukost lite mer än vad jag brukar göra. Jag äter oftast gröt till frukost eftersom jag står mig länge på det och för att jag tycker att det är så gott. Nu har jag under några dagar bytt ut min frukost till en äggröra som verkligen är så extremt god! Keso blandat med ägg smälter sig verkligen i munnen och just nu har jag snöat in mig på denna frukost. Som vanligt går denna frukost att variera med olika bröd, kryddor och extra fyllningar. Allt efter vad man själv föredrar.

Ingredienser:
2 ägg
0,75 dl mini keso
Gräslök
1 stycke rostat bröd (jag använde vitt bröd, rostas)
Salt och Peppar

P: 23,7g, K: 13,6g, F: 12,2g

Gör så här:
Vispa äggen lätt i en skål. Häll ner i en varm stekpanna och rör runt äggen till en röra. Salta och peppra enligt smak. När äggröran blivit lite mer fast än rinnig häller du i keson och steker i ca 1-2 minuter under omrörning. Under tiden rostar du ett bröd. När äggröran fått den konsistens du vill ha och brödet är rostat lägger du upp det på en tallrik och toppar med gräslök.

Gillar

Kommentarer