LISS i skidspåret

Åkt skidor både på jobbet och efter med en sol som sken på oss under eftermiddagen. Kan man ha en mer underbar dag? (solen hade en hel del inverkan på daens glädje och välmående). Mina planer var egentligen att ta en lugn vecka utan träning denna veckan, men efter att ha åkt 2,5 km skidor med barnen på jobbet så drog det i mina tarmar och jag tog bilen upp till skidspåret direkt efter jag slutat jobba, vilket jag i efterhand känner var ett fantastiskt bra beslut. Trots att jag varit förkyld i två veckor och därav inte tränat så tpg jag mig ändå runt 5 kilometer på 30 minuter blankt, vilket jag tycker är en helt okej tid med tanke på formen!
Mår kroppen lika bra som idag så blir det helt enkelt en runda till på längdskidor i morgon, för herregud vilken bra trännig det är! Man får verkligen känna på muskler som man vanligen inte använder och kanske till och med ''glömmer'' bort att träna.
Hur som helst, dagar som dessa uppskattar jag verkligen att bo som jag gör och skulle inte vilja byta ut det mot något annat och känner verkligen att man bör passa på att njuta av utomhusaktiviteter så länge snön ligger kvar.

Dagens träning:
Aktivitet: Längdskidor 5 km
Tid: 30 minuter
Kalorier: 382 
Snittpuls: 184 slag/minut
​​
Tränad muskelgrupp: Triceps (det kände kan jag säga!), ryggmuskulaturen, höftmuskulaturen, benmuskulaturen magmusklerna, balans och kondition

Gillar