Let us dream away girls

En walk in closset, är inte det alla flickors dröm? Tänk di att ha ett helt rum tillägnat dina kläder, skor och smycken. Ett rum du kan gå in i och njuta bara av att befinna sig i den. Höga skåp och hyllor för skor och kläder. Öar för smycken och väskor. Bara fantasin kan sätta stopp för hur perfekt en walk in closset kan vara. Många förstår säkert inte grejen med det medan andra som jag blir helt ''förtrollade'' av rum som dessa, utan att kanske veta varför.

När jag köper eller bygger ett hus så har jag redan bestämt att ordna upp ett rum som walk in closset. Inte bara för att jag drömt om det utan också för smidighetens och ordningens skull. Så mycket enklare att ha allt i samma rum men ändå inte i ett rum där kläderna ''stör'' andra. 

Tänk bara en walk in closset med inspiration från VS butikerna som nedan, då VS butikerna ofta är något alldeles speciellt. Det är nästa som att gå in i en dröm garderob när man besöker butiken. Ni som besökt någon av dem vet vad jag menar. Och ni som inte besökt Vs än, gör det! Tänk så lycklig man skulle vara vare gång man gick in i den om garderoben såg ut som nedan! 

Men frågan är då den. Hur skulle din dröm Walk in closset vara och se ut?

Gillar

Kommentarer