Kosttillskott

Har i samarbete med Skip fått hem två produkter som jag har fått testa och i jag kommer i detta inlägg presentera dessa två produkter, som jag förövrigt är väldigt nöjda med!

Produkt 1 är en GRÖNSAKSBOOST BY MY MARTENS. Produkten är en grönsaksboost som innebär att tabletterna i burken innehåller olika grönsaker som vi bör få i oss dagligen! Jag själv är en person som inte äter grönsaker så ofta och därav inte får i mig de grönsaker som jag ska ha i mig varje dag. Jag har försökt lära mig att tycka om alla grönsaker eftersom jag tränar så mycket och vill äta grönsaker till min mat och även för att jag förespråkar grönsaker till kosten, men jag får inte riktigt i mig allt. Jag hittar inte min favorit och det blir som mer ett tvång att få i min grönsakerna än att jag äter dem med glädje. Skip har nu löst problemet för mig med dessa tabletter! Tabletterna innehåller grönkål, spenat, broccoli, chlorella, spirulina mm i kapslarna vilket är grönsaker vi dagligen bör få i oss! Nu räcker det att jag äter de grönsaker jag klarar av att få i mig och sedan kompletterar med Grönsaksboost tabletterna. För dig som vet med dig att du får i dig för lite görnsaker eller att grönsaker inte är din vardag så är dessa tabletter perfekta!

Grönsaksboost finns just nu att köpa för kampanjpriset 149 kr istället för 299 kr!

Produkt 2 är en BCAA PEARSLUSH. Som ni hör på namnet ä produkten en BCAA produkt med en fräsch smak av päron och den skummar inte!! BCAA pulvret är en bra produkt för att minska trötthet och utmattning och du intar det före, under eller efter träning. En av de positiva fördelar med detta BCAA är att det inte innehåller något tillsatt socker eller andra onödiga tillsatser! BCAA är en produkt som innehåller grenade aminosyror (L-Leucin, L-Isoleucin och L-Valin), vilka är de mest potenta aminosyrorna för muskeluppbyggnad och ökning av proteinsyntesen vilket är viktigt för att förhindra onödig nedbrytning av muskelfibrer. Innehåller också Citrullinmalat som är en icke essentiell aminosyra som ökar mängden kväveoxid. B6 bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Besök SKIP.se för att införskaffa rejält med svensktillverkade kosttillskott som man kan lita på!

Köp dina kosttillskott hos skip! och med rabattkoden ''skip20'' får du just nu 20% på alla ordinarie priser i butiken!

Skip vill inspirera människor att röra sig. Inte bara fysiskt utan även psykiskt. Att inte fastna i hinder utan hitta och gå din egen väg. Att våga hoppa ger ny energi, stärker självförtroende och personlighet. Vi har sedan 1971 tillverkat och utvecklatsmarta, högkvalitativa kosttillskott för elit och motionärer. SKIPs produkter är svensktillverkade och naturligt framställda med fokus på forskning. Don´t watch life going by, experience it!

Gillar