Kostschema dag 1

Det känns inte speciellt svårt att äta efter ett kostschema när maten ser ut som ovan. Idag tillagade jag en mumsig köttfärssås som serverades tillsammans med bönpasta och gurka. En rätt helt i min stil. Tyvärr så ser man sällan rätter som dessa när många går under kostschema och bilden blir ofta att de flesta lever på ris och kyckling, men i ReFitness behöver man verkligen inte leva på torrt ris och kyckling, vilket jag verkligen uppskattar. Tror inte jag skulle klara 12 veckor med kostschema om maten skulle vara så. Hur som helst passade jag på att göra ett storkok av dagens middag för att kunna ha lite matlådor i kylen och frysen om jag skulle behöva slänga i mig något snabbt under veckan eller som en matlåda under kommande veckor. För dig som är sugen på receptet så kommer det nedan!

Recept:
900 gram nätfärs
1000g krossade tomater
200 g Champinjoner
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
Peppar
Chilikrydda
Ketchup Stevia
Bönpasta
Gurka

Hacka löken och stek den gyllene. Pressa vitlöken eller hacka fint och stek. Häll i köttfärsen, krydda och stek den till den har en brun fin färg. Tillsätt champinjoner och krossade tomater. Stek på medelhög värme och låt det puttra. Smaksätt med ketchup efter smak. Koka Pastan och skiva gurka. Klart att serveras!

Gillar

Kommentarer

AmandaLandstrom
AmandaLandstrom,
Ser super gott! Går själv på kostschema just nu och reagerar precis som du på hur tråkigt mångas val av mat ser ut under kostschema?? Mitt känns inte äns jobbigt, bara skönt att veta vad man ska äta!
nouw.com/amandalandstrom