Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93

​Jag blev en guldmedaljör 2016

Jag blev en guldmedaljör 2016!
Resan jag har gjort sedan 2014 har inte varit lätt. Jag har pushat mig mer än jag trodde var det är möjligt, och jag har nu kommit så här långt. En guldmedaljör som har nått alla mål som jag kunde ha drömt om. Jag har lärt mig att det alltid kommer att finnas hinder och det kommer blir fel under vägen. Men med hårt arbete, kan du övervinna allt det! Jag har övervunnit mina huvud demoner och jag har lärt mig att fokusera mer på hur jag känner i stället för hur jag ser ut och har därefter slutat döma alla mina kroppsdelar. Jag har gjort saker jag älskar och samtidigt varit omgiven av människor som jag älskar som ständigt har lyft upp mig och hjälpt mig att kämpa och genomföra allt, även på dagarna när mina demoner nästan besegrade mig. Jag vill tacka er alla för support ni har gett mig under Kayla Itsines BBG. Vi gjorde detta tillsammans och vi har visat att allt är möjligt om man bara tror på dig själv!
Nu är det 2017 och vi kommer att starta en ny resa tillsammans, kämpandes mot olika mål, men vi kommer att nå dem - eftersom tillsammans går vi vidare mot nya mål!


Gillar